Røræg med hytteost og tomat på rugbrød toppet med græskarkerner

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Røræg

½ dl krydderurter efter eget ønske
1 bæger æggehvide
1 æg
salt og peber
1 spsk. olie
100 g hytteost

Andet

1 tomat
1 skive rugbrød
15 g græskarkerner
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak krydderurterne fint og skær tomat i skiver.
2
Pisk æggehvide, æg, salt og peber sammen. Varm olien op på en slip-let-pande ved mellemvarme. Kom æggemassen på panden og vend rundt til du får røræg. Tag panden af varmekilden. Rør så hytteost og krydderurter i.
3
Anret rugbrød med tomat og røræg. Drys græskarkerner på.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Hytteost; æg; æggehvide
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Græskarkerner; olie
Smagsgivere:Krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt