Stegt halloumi og spejlæg lagt sammen med spinat i en burgerbolle

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 3. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

60 g halloumi, 31+/ 18 % eller derover
1 burgerbolle
2 æg
10 g smør
salt og peber
75 g spinatblade, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær halloumi i skiver.
2
Del burgerbolle i halve og rist dem.
3
Spejl æg i smør på en pande. Læg halloumiskiver ved de sidste par minutter af stegetiden. Krydr med salt og peber. Læg Spejlæg og halloumi på en tallerken.
4
Kom spinat i samme pande og lad det falde sammen. Krydr med lidt salt.
5
Anret burgerbollerne med spinat, halloumi og spejlæg øverst eller som i en burger.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spinatblade, rå
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Burgerbolle
Fedt:Halloumi, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt