Toastbolle med flødeost og smilende æg

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 12. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 æg
2 tomater
15 g hasselnødder
1 fuldkornsbolle
50 g flødeost naturel, maks. 17 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 7 minutter. Læg dem i koldt vand. Pil dem.
2
Skær tomat i skiver og hak hasselnødderne.
3
Del bolle i halve og rist dem. Smør de ristede boller med flødeost og læg tomat på.
4
Del æggene og læg dem ovenpå tomaterne. Krydr med salt og peber.
5
Servér med hasselnødder på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Flødeost naturel, maks. 17 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Hasselnød
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt