Yoghurt med bærkompot og granola med tranebær

Tid i alt: 40 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 18. januar 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Granola med tranebær

45 g tranebær
1 ½ dl havregryn
45 g solsikkekerner
1 nip salt
30 g smør
3 spsk. honning

Bærkompot

400 g blandede bær (friske eller fra frost)
2 spsk. vaniljesukker

Andet

9 dl yoghurt naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 150 grader varmluft.
2
Hak tranebærrene groft.
3
Smelt smør på en pande og kom honning ved. Hæld havregryn, solsikkekerner og salt på og vend det hele sammen i cirka 1 minut. Kom blandingen på en bageplade beklædt med bagepapir og spred det ud. Bag granolaen i cirka 20-25 minutter til det har taget lidt farve. Afkøl og vend tranebærrene i. Opbevar i en lufttæt beholder.
4
Kom bær og vaniljesukker i en lille gryde og kog under omrøring i et par minutter. Lad kompotten afkøle og kom det på glas. Opbevar på køl.
5
Servér yoghurt med bærkompot og granola.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blandede bær (friske eller fra frost)
Håndfuld 4:Havregryn; tranebær
Fedt:Smør; solsikkekerner
Smagsgivere:Honning; salt; vaniljesukker
Mælkeprodukter:Yoghurt naturel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt