Sense-Vejleder Eva Kaastrup Jensen

Eva Kaastrup Jensen

Jeg er uddannet socialrådgiver og har været kostvejleder siden 2008. Jeg har forskellige psykologiske og pædagogiske kurser i bagagen og har i tiden hjulpet rigtig mange til en sundere livsstil.

Vælger du at starte et forløb hos mig vil du få hjælp til sundere livsstil, men uden forbud. Forbud har aldrig hjulpet mig,

da det der var forbudt altid fyldte mest i mit hoved og dermed gjorde det umuligt for mig at holde en kur.

Jeg har prøvet mange kure, altid med samme resultat: jeg tabte mig og tog tog altid det hele på igen og som regel lidt til. Jeg havde intet lært.

Eva Kaastrup Jensen (CVR. 31685486)

Eva Kaastrup Jensen 

Fysiske forløb

Se Lokationer / Afdelinger

Nordborg

Søvænget 7, 6430 Nordborg

Sønderborg

Kongevej 36, 6400 Sønderborg

Rødekro

Østergade 40c, 6230 Rødekro

Mere om Eva Kaastrup Jensen

Først da jeg for alvor fik ændret mine vaner og begyndte at lytte til min krop skete der noget. I dag har jeg et meget afslappet forhold til mad. Jeg kan mærke, hvornår jeg er rigtig sulten.

Det kunne jeg ikke før, da jeg småspiste hele dagen. Jeg kan nu mærke hvornår jeg er mæt, eller som jeg siger; ikke behøver mere mad. Jeg tror på min egen dømmekraft. Det kan jeg også lære dig.

Jeg tabte 37 kg i 2006 og har holdt vægten siden plus, minus 1 til 2 kg.

Jeg står meget sjældent på vægten, men mærker efter om bukserne strammer, gør de det, holder jeg lidt igen.

Før stod jeg på vægten flere gange dagligt. Det påvirkede mit humør så meget, at jeg til sidst sagde, at nu vil jeg se hvor tyk jeg kunne blive. Det var lidt skræmmende. Først da jeg fik diabetes type 2, og lægen sagde:”hvis du vil se dine børnebørn vokse op, bør du tabe dig 10 % af din vægt” . Der vågnede jeg op. Heldigvis sagde han kun 10 % af min vægt og ikke 37 kg. Havde han sagt det, havde jeg nok givet op.

Denne gang blev anderledes, fordi jeg begyndte at spise kun tre måltider med sund, mættende og nærende kost. Næsten hver uge var der resultater. Min diabetes er blevet så god, at jeg ikke længere behøver medicin.

Vælger du et forløb hos mig får du støtte, respekt, opmuntring og inspiration hver uge.

I et Sense forløb får du en sund metode til at spise dig mæt i færre kalorier og medlemskab af SenseMydiet med særlig fordel. Her får du blandt andet madplaner og inspirerende indslag hver uge.

Hele denne pakke vil give dig optimale muligheder for at vægttabet lykkes.

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig sikkert i mål.