Sense-Vejleder Helle Karlsson

Helle Karlsson

Hos Sense Køge, kan du både finde hold med andre i samme båd, individuel vejledning, eller en blanding. Vi ser god effekt med skræddersyede forløb, som både består af individuelle møder, og deltagelse på hold. Vi arbejder på den lange bane med gode livsstilsvaner og madro.

Som certificeret kostvejleder samt Mentor i Mad og Psyke benytter jeg mig af individuelle øvelser,  hvor vi arbejder i dybden med netop dine udfordringer omkring mad, vægt og krop.

Bestil gratis individuel samtale

Sense Køge (CVR. 41115971)

Helle Karlsson

Fysiske forløb

Se Lokationer / Afdelinger

Køge

Nørregade 39, 4600 Køge

Lille Skensved

Spanagevej 7, 4723 Lille Skensved

Små hold hvor der drøftes livsstilsændringer og hvordan de gøres holdbare.

Små smagsprøver på holdet. Her overnight grød med grøntsager.

Opskrifter deles og der gives inspiration til sund og lækker kost.

Individuelle samtaler tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer.

Mere om Sense Køge v/ Helle Karlsson

Igennem forskellige behandlingsformer hjælpes underbevidstheden på vej. Vi ser på hvilke triggerpunkter der er, og arbejder med de uhensigtsmæssige spise- og madmønstre. Netop Sense kan benyttes til at få sunde og varige, gode madvaner, hvor vi også arbejder med sult og mæthed.

Uanset om du er på et af vores hold, eller vi har individuelle samtaler, er du som klient altid velkommen til at skrive en sms eller maile spørgsmål eller problemstillinger til mig.

Vores klienters alder rangerer fra 16 til 85 år, og består af både mænd og kvinder, familier og par. Klienterne fortæller om mig, at de føler sig mødt og vejledt lige der hvor de er, og er glade for det varige vægttab de har opnået. Hos Sense Køge arbejder vi med livsstilsændringer, der ikke indebærer kur og restriktioner, men med ændring af gamle overbevisninger, mønstre, portionsstørrelser og gode valg.

Vi fremmer gode vaner og plads til nydelse.

Hver tirsdag har vi hold, hvor vi mødes kl. 16:30. På holdet har vi samtaler, oplæg og deler egne opskrifter. Igennem forløb hos Sense Køge får du adgang til SenseMyDiet platformen, hvor der er over 1000 opskrifter at vælge imellem, så vi kan sammensætte netop dine yndlingsretter.  Indimellem vil der på holdet være smagsprøver.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du kan bestille tid til en gratis afklarende samtale direkte her: https://system.easypractice.net/book/sense-koege?service=142852#choose-time