Tjek at du er logget ind korrekt.

Hvis du ikke har valgt ”Tillad alle cookies”, så virker bl.a. opskrifter og madplaner ikke på SenseMyDiet.dk. For at du kan ændre dit samtykke, skal du :

  1. Gå ind i vores Privatlivspolitik: https://www.SenseMyDiet.dk/privatlivspolitik/
  2. Trykke på linket ”Ændring af dit samtykke”
  3. Vælge ”Tillad alle cookies” i den popup der kommer frem.

Vi kan se på tilbagemeldingerne fra folk, som har testet SenseMyDiet, at selvom de havde godt styr på Senseprincipperne i forvejen, så fik de alligevel meget ud af at være med. Særligt fordi de på mange måder blev klogere sig selv og egne spisemønstre og vaner. De fandt også stor inspiration i vores indslag om madlavning, ernæring, sundhed og mentale redskaber.

Det er valgfrit, om du vil være medlem af den lukkede Facebookgruppe. Hvis du er typen, der gerne vil køre dit eget løb, så kan du fint nøjes med at logge på SenseMyDiets sundhedsplatform, hvor du blandt andet også kan stille direkte spørgsmål til Sense-teamet og interagere med SenseMyDiets øvrige medlemmer.

Det er via Facebookgruppen og vores spørgeforum i sundhedsuniverset at du har den direkte kontakt til Sense-teamet. Sense-teamet deler også små videoer inde i Facebookgruppen. Men samme videoer bliver også lagt ind på online-platformen. På den måde går du ikke glip af væsentligt materiale.

I SenseMyDiets Facebookgruppe er det primært Sense-teamet, som laver opslag. Medlemmers opslag godkendes kun, hvis det har relevans for hovedparten af gruppens medlemmer. Det er en gruppe med fokus på motivation, udvikling og mentale processer med henblik på at hjælpe gennem de svære processer i en livsstilsintervention. Det er dermed ikke en madinspirationsgruppe. Det kan du fortsat få i den store lukkede gruppe ”Sense – slank med fornuft – spørgsmål og svar” eller andre Sense-fællesskaber.

Du får opstartsmateriale og bliver holdt i hånden uge efter uge med motiverende indslag, så ja, SenseMyDiet vil med stor sandsynlighed være noget for dig. Men alt er jo individuelt, så du skal mærke efter i dig selv, om du mener, at det, vi tilbyder i SenseMyDiet, taler til dig.

Ja, det kan du sagtens. Du kan både være med fra computeren og fra telefonen. Du skal have internetadgang og en mailadresse, som vi kan sende mails til. Du bliver guidet gennem det hele, og det er let at finde rundt i sundhedsuniverset og i Facebookgruppen. Hvis du synes, at det bliver for uoverskueligt med Facebookgruppen, kan du sagtens nøjes med kun at være i sundhedsuniverset.

Du har to muligheder.

  1. Du kan stille spørgmål i “spørgetråden” i SenseMyDiets lukkede Facebookgruppe
  2. Du kan stille spørgmål i SenseMyDiets “spørgeforum”, som du kan tilgå via SenseMyDiets sundhedsunivers.
Brug for hjælp? Kontakt os her