Find en Sense-vejleder i dit lokale område

Vores vejledere tilbyder en bred vifte af ydelser. Individuel vejledning, holdundervisning, satellithold af kortere eller længere varighed, små emnerelaterede hold, bootcamps, homeparties, foredragsvirksomhed og firmaforløb. Alt sammen så du kan få den støtte, netop du har brug for.

   En lokal Sense-vejleder med stor erfaring og mulighed for fysiske møder

   Vores vejledere har stor erfaring med rådgivning i sundhed og vægttab. Deres uddannelsesmæssige baggrund varierer, men alle har de specifik viden inden for det ernæringsfaglige og/eller sundhedspsykologiske fagområde. Eksempelvis som kostvejledere, coaches, Mentorer i mad & psyke og personlige trænere m.v.  Mange af vores vejledere arbejder desuden inden for sundhedsfaglige fag.

   Vores vejledere tilbyder en bred vifte af ydelser. Individuel vejledning, holdundervisning, satellithold af kortere eller længere varighed, små emnerelaterede hold, bootcamps, homeparties, foredragsvirksomhed og firmaforløb. Alt sammen så du kan få den støtte, netop du har brug for

   Da vores vejledere tilbyder forskellige ydelser, har vi ikke faste priser. Kontakt nærmeste vejleder for uddybning af ydelser og priser.

   Forholdet mellem kunder og vejledere vedrører ikke SenseMyDiet.

   Afvikling og afslutning af forløb, forholdsregler og erstatning ved sygdom, lukning af afdelinger eller ophør af vejledere uanset årsagen er således eksempler på forhold, der skal aftales alene mellem kunden og vejlederen.