SUZY WENGEL
OPHAVSKVINDE TIL SENSE

Oprindeligt drømte Suzy om at uddanne sig til læge. Det blev det dog aldrig til, for i stedet startede Suzy på sygeplejerskestudiet, som hun efter nogle år skiftede ud med en uddannelse til forskningslaborant. Interessen for madlavning, fysiologi og ernæring har altid været der. Efter selv at have tabt sig 40 kilo besluttede hun sig for at dele den madstruktur, der havde virket for hende. Hendes ønske var at hjælpe andre, der kæmpede med vægten. Under en flyvetur til USA skrev hun i store træk alt det ned, som vi i dag kender som Sense. Det hele var sund fornuft – og deraf fandt hun på navnet Sense. Struktur, spisekasser, håndfulde og kategorier blev sammen med en række opskrifter til grundbogen ”Sense – Slank med fornuft”, som Suzy og hendes mand Jesper udgav på deres eget forlag i 2014.

JESPER WENGEL
PROFESSOR

Udover at arbejde med administration i SenseMyDiet er Jesper professor i bioorganisk kemi ved Syddansk Universitet. Han er medforfatter til mere end 400 forskningsartikler om idéer til nye lægemidler og har også flere gange fungeret som ekspertvidne inden for sit felt. I 2006 stiftede Jesper sammen med Suzy virksomheden Ribotask, der producerer reagenser til bioteknologiske, diagnostiske og farmeceutiske virksomheder samt akademiske forskningsmiljøer. Ribotask eksisterer endnu, men parret lægger i dag størstedelen af deres kræfter i Sense. Jesper elsker at grille og gør det gerne året rundt.

Majken Brinkmann
Læge

Siden 8. klasse har Majken Brinkmann villet være læge. Beslutningen blev truffet, efter hun flere gange med ærefrygt havde iagttaget familiens egen praktiserende læge. 14-årige Majken var fascineret af den varme og tryghed, han kunne videregive til sine patienter, uanset om emnet i konsultationen cirklede om små vanskeligheder eller større og sværere problemstillinger.

Målet blev altså sat tidligt i livet, og Majken har aldrig fortrudt. I 2010 blev hun uddannet læge fra Århus Universitet, og efterfølgende uddannede hun sig til speciallæge i almen medicin og arbejdede efterfølgende som praktiserende læge, altså familielæge, i egen klinik i seks år. At møde et andet menneske med et åbent sind og at få lov til at hjælpe ud fra de forudsætninger, der er til stede – det giver mening for Majken. 

KATRINE BØG LARSEN
CAND. MAG.

Katrine har altid elsket at skrive. Hun var ikke mere end seks år, da hun skrev sin egen hjemmelavede bog om sigøjnerpigen Sally. Den bog så aldrig dagens lys, men det gjorde mange andre tekster fra Katrines hånd.
Katrine blev i 2005 uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og kulturformidling og har siden arbejdet med kommunikation og formidling. Først gennem 10 år i TV 2s digitale afdeling og senere i flere år som fast journalist for nogle af landets største ugeblade og magasiner.
Hun har også skrevet tekster for flere reklamebureauer og for DGI samt ghostwritet bøger for forskellige forfattere.

Stine Albrechtsen
Klinisk Diætist

Stine Junge Albrechtsen er uddannet klinisk diætist. Hun har arbejdet i både offentligt og privat hospitalsregi samt som selvstændig med egen klinik. Alle steder har hun primært arbejdet med svær overvægt, bariatrisk kirurgi (fedmeoperationer), spiseforstyrrelser samt mavetarmsygdomme.
Sideløbende har hun været konsulent for blandt andre Aarstiderne samt været medforfatter til en række bøger om vægttab, nudging og irritabel tarm. Hun har desuden skrevet artikler til en række anerkendte magasiner og medvirket som ekspert i en del podcasts. Stine har certificering i Low FODMAP diet (diæt til irritabel tarm) fra Kings College i London samt onlinetræning i diæten fra Monash University i Sydney. Hun har desuden uddannet andre ernæringsfaglige i at anvende diæten. Stine arbejder i dag deltid hos SenseMyDiet med fokus på udarbejdelse af indhold til medlemmer og udvikling af madplaner.

NETE DENCHER
KLINISK DIÆTIST

Nete Dencher startede sin erhvervskarriere hos medicinalvirksomheden LEO Pharma. 10 år blev det til der – først som laborant og dernæst som Artwork Coordinator – inden et udlandseventyr startede. Netes mand blev udstationeret til Finland, og det blev startskuddet til syv års spændende ophold i udlandet. Først tre år i Finland efterfulgt at fire år i England. Her lærte Nete og hendes familie at tilpasse sig nye situationer og andre kulturer og knyttede nye venskaber for livet. Det var mens familien boede i England, at Nete påbegyndte uddannelsen til klinisk diætist. Siden er Nete og hendes familie flyttet tilbage til Danmark, hvor Nete i dag arbejder som klinisk diætist i Sense-teamet. Interessen for ernæring og motion har altid været stor, og en del af Netes fritid bliver brugt på maratonløb.

Sine Lund Jørgensen
Kundeservice

Sine er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling. I 2016 skrev hun en opgave om Sense på studiet, og har siden dér interesseret sig for konceptet. Siden 2018 har hun været en del af Sense-teamet, først som ordstyrer i Facebookgruppen, og siden som ernæringsfaglig blæksprutte, der tager sig af alt fra kundeservice til opskriftsudvikling og planlægning af madplaner.

NADIA MATHIASEN
OPSKRIFTSUDVIKLER

Nadia Mathiasen er uddannet journalist, men hun lever og ånder for at bringe velsmag til danskernes middagsborde. Gennem mere end 10 år har hun udviklet opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder med hovedfokus på lækre, men nemme og udførlige opskrifter, hvor alle kan være med. Allerede under studiet oprettede hun bloggen foodfanatic.dk, hvor hun af ren madpassion delte ud af sine bedste opskrifter. Da hun et par år senere arbejdede for et madmagasin, fik hun muligheden for at udvikle opskrifter professionelt, og siden har hun ikke set sig tilbage. Det seneste årti har budt på adskillige TV-optrædener, herunder Aftenshowet, Go’ morgen Danmark og senest som gæstedommer i MasterChef. Hun har også udgivet kogebøgerne Foodfanatic Thai, Kødfri Mandag, Flere Kødfrie Dage og 100 Kødfrie Dage. 

Mange års erfaring med Sense

Vi ved, at det kan være svært at jonglere både hverdagsliv og gode intentioner om forandringer. Hvem kender ikke til medlemskortet til fitnesscentret, der en måned efter købet samler støv i skuffen?

Vi har tænkt på de forhindringer, du kan møde på din vej. Derfor gør vi det så fleksibelt som muligt at være medlem af SenseMyDiet. Vi er her for dig på dine præmisser, når du har tid.

Derfor er det centrale i SenseMyDiet:

  • Madplaner, der kan hjælpe dig godt på vej med Sense

  • Ekstra opskrifter, så du kan skræddersy dine madplaner og finde inspiration

  • Faste, ugentlige indlæg med masser af inspiration og konkrete øvelser

  • Mentale redskaber, så du kan arbejde med dit spisemønster, dine grænser og dine vaner

  • Lægefaglige råd og vejledning i Lægens hjørne

  • Bibliotek med ekstra viden, så du hele tiden kan fylde mere på, hvis du har lyst

  • Træning på et niveau, hvor alle kan være med

  • Et unikt fællesskab på Facebook

Ikke medlem endnu? Bliv medlem her Bliv medlem