Et medlemskab for livet

Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.

ÅRLIG BETALING FÅ MEST FOR PENGENE

790 kr. / år.

Få SenseMyDiet i 12 måneder, betal kun for ti.

Bliv medlem
MÅNEDLIG BETALING

79 kr. / md.

Få SenseMyDiet for kun 79 kr. pr. måned

Bliv medlem

Det her får du med

Madplaner

Ny, sund og lækker madplan hver uge, som du kan tilpasse dine behov. Vi klarer indkøbslisten, så du har tid til det, du elsker.

Næringsrige opskrifter

Find inspiration til Sense-venlig madlavning i den store opskriftssamling, hvor du finder mere end 1000 opskrifter.

Aktivitetskalender

Følg med, så du ved, hvad der sker. Du kan glæde dig til nye opskrifter hver uge samt spændende forløb og artikler.

Viden

Bliv klogere på ernæring, sundhed og vægttab. Du får videoer og artikler om alt fra madlavning til mentale aspekter.

SenseMyDiet app

Hav din personlige ernæringsassistent med dig på farten – altid. Lav dine egne madplaner og følg din udvikling.

Fællesskab

Du er ikke alene. Gør som mere end 150.000 andre og find støtte og hjælp i Sense-grupperne på Facebook.

Udforsk SenseMyDiet

Få svar på oftest stillede spørgsmål om SenseMyDiet

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om SenseMyDiet-medlemskab her.

Vi kan se på tilbagemeldingerne fra folk, som har testet SenseMyDiet, at selvom de havde godt styr på Sense-principperne i forvejen, så fik de alligevel meget ud af at være med. Særligt fordi de på mange måder blev klogere på sig selv og egne spisemønstre og vaner. De fandt også stor inspiration i vores indslag om madlavning, ernæring, sundhed og mentale redskaber.

Ja, det kan du sagtens. Du kan både være med fra computeren og fra telefonen. Du skal have internetadgang og en mailadresse, som vi kan sende mails til. Du får en opstartsmail og bliver guidet til det vigtigste opstartsmateriale og Facebookgruppen. Hvis du synes, at det bliver for uoverskueligt med Facebookgruppen, kan du sagtens nøjes med kun at være i sundhedsuniverset på hjemmesiden eller bruge SenseMyDiet-appen, som kan downloades fra App Store eller Google Play.

Du kan bruge madplanerne i en light-udgave via hjemmesiden og i en udvidet udgave via SenseMyDiet-appen, som kan downloades fra App Store eller Google Play.

Du får madplanen digitalt, og den er altid udviklet til 1 person. Du kan nemt sætte hele madplanen til flere personer eller indstille hvert måltid til et bestemt antal personer. Du kan også kæde måltider sammen over flere dage. Systemet finder selv ud af hvornår og regner også selv ud, hvor mange portioner du skal lave. Du kan slette de måltider, du eller familien ikke ønsker, og indsætte måltider fra vores opskriftsbibliotek med over 1000 opskrifter. I appen kan du også oprette dine egne opskrifter og sætte ind. Appen tæller automatisk håndfulde og kalorier.

I appen under ”madplaner” finder du en guidevideo, der viser dig, hvordan du bruger alle de spændende funktioner. Du finder videoen oppe i venstre hjørne ved at klikke på info-symbolet.

Du får adgang til SenseMyDiet-appen, som kan downloades fra App Store eller Google Play. Her kan du nemt holde styr på dine kropsmål samt finde opskrifter og madplaner. Du kan også oprette dine egne opskrifter og bruge dem i dine madplaner. Appen regner automatisk håndfulde og kalorier ud for dig.

Du får også adgang til de artikler, indslag og forløb, vi kører året rundt i SenseMyDiet-universet. Du kan tilgå og læse dem på vores hjemmeside, men du får også løbende ugens indslag direkte i din app. Hvis du har brug for at stille et spørgsmål til Sense-teamet, kan du logge dig ind på hjemmesiden og bruge spørgeforummet. Her kan du ligeledes få svar fra vores læge.

Du binder dig kun for den periode, du har betalt for. Du kan opsige når som helst til udgangen af perioden. Det betyder, at du kan melde dig ind som månedsmedlem, og hvis du fortryder, så kan du melde dig ud igen, så koster det dig kun 79 kroner. Det samme gælder, hvis du køber et årsabonnement for at opnå rabat, så kan du opsige når som helst til udgangen af perioden. Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Ja. Vi udvikler nye vegetariske opskrifter hver uge. Vores madplaner følger nemlig Fødevarestyrelsens anbefalinger om at spise flere grønne proteiner. Cirka 30 procent af vores samlede opskrifter er vegetariske, men vores madplaner indeholder hver uge både grønne proteiner, kød, fjerkræ, fisk, æg og mager ost. Du kan selv erstatte animalske proteiner med grønne proteiner eller vælge æg og/eller mager ost, hvis de indgår som del af din mad.

Vores madplaner er digitale, og derfor kan du nemt slette de måltider, du ikke ønsker at spise, eller erstatte dem med en af de mange vegetariske opskrifter, du finder i vores opskriftsbibliotek.

Vi bruger mange timer på at optimere vores madplaner, så indkøbslisten bliver så kort som mulig. Vi har lavet beregninger, der viser, at det gennemsnitligt koster 20-25 kroner per måltid. Her er der medregnet både morgenmad, frokost og aftensmad, og prisen kræver, at du har et basislager af for eksempel smør, olie, mel og de mest almindelige krydderier og smagsgivere. Vi tager naturligvis forbehold for, at prisen kan være højere, når vi udvikler opskrifter til lørdagsmad eller højtider.

I appen er der desuden en ”undgå madspild"-funktion. Den slår til, når din indkøbsliste når en længde, hvor du kan lave en af de eksisterende opskrifter i biblioteket. På den måde kan du optimere din madplan og undgå, at den bliver unødig dyr at følge.

Ja. Alle vores madplaner er digitale. Det betyder, at du har mulighed for at tilpasse dem helt, som du har lyst. Når du laver ændringer, så følger indkøbslisten automatisk med. Det gælder også, hvis du ændrer på antallet af personer, der spiser med, eller kopierer eller kæder en opskrift hen over flere dage.

Ja. Du kan oprette din helt egen madplan og indsætte opskrifter fra opskriftsbiblioteket. Du kan også oprette dine yndlingsopskrifter og lægge dem ind i din madplan. Appen tæller automatisk håndfulde og kalorier. Når du først er fortrolig med appen, tager det kun fem minutter at lave en komplet madplan til hele ugen og hele familien. 

Du får opstartsmateriale og bliver holdt i hånden uge efter uge med motiverende indslag, så ja, SenseMyDiet vil med stor sandsynlighed være noget for dig. Men alt er jo individuelt, så du skal mærke efter i dig selv, om du mener, at det, vi tilbyder i SenseMyDiet, taler til dig.

Det er valgfrit, om du vil være medlem af den lukkede Facebookgruppe. Hvis du er typen, der gerne vil køre dit eget løb, så kan du fint nøjes med at logge på SenseMyDiets sundhedsplatform, hvor du blandt andet også kan stille direkte spørgsmål til Sense-teamet og interagere med SenseMyDiets øvrige medlemmer.

Det er via Facebookgruppen og vores spørgeforum i sundhedsuniverset, at du har den direkte kontakt til Sense-teamet. Sense-teamet deler også små videoer inde i Facebookgruppen. Men samme videoer bliver også lagt ind på online-platformen. På den måde går du ikke glip af væsentligt materiale.

Vores kunder er vilde med SenseMyDiet

Inspirerende 5-stjernede oplevelser fra vores SenseMyDiet-medlemmer.

SenseMyDiet er et dejligt fællesskab med ligesindede.

Lise Henriksen, 39 år

Vi blev mødt af en positiv tilgang til kost og vægt

Kim Lauritzen, 63 år

Jeg får altid super lækre opskrifter på helt alm. mad

Lene Holse, 54 år

Sense gør det let for mig at holde fast i de sunde vaner

Trine Holck Dahl, 46 år

Jeg har endelig fundet ro til at leve det liv, jeg gerne vil

Alice Siggaard, 56 år

En livsstilsændring, der handler om hele mennesket

Helga Andersen, 63 år

KONTAKT OS

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke svar på det du søgte? Bare rolig – vores kompetente Sense-team står klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig til et liv med mere madglæde.

Kontakt