Salgs- og leveringsbetingelser

Firmainfo

SenseMyDiet ApS
CVR-nr.: 40017747
Blækhatten 33
5220 Odense SØ

Opdateret 10/01/2024

Betaling og levering

Produkterne kan betales med Visa, MasterCard og PayPal. Når du handler hos SenseMyDiet ApS (SenseMyDiet.dk) behandles kortoplysningerne af Repay, Quickpay, Stripe eller PayPal, som er sikre elektroniske betalingsløsninger for Visa og MasterCard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Der gives ikke adgang til et online-kursus eller andre produkter, før betaling er modtaget.

Alle priser er i danske kroner og inklusiv moms. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl samt moms- og afgiftsændringer. Vi sender straks efter købet en faktura til den opgivne email-adresse.

Digitale produkter

Medlemskab (abonnement) af SenseMyDiet kan kun købes ved ordre afgivet via kursusplatformen SenseMyDiet.dk og medlemskabet sker omgående via det login du selv opretter i forbindelse med betaling. E-mail-adressen kan altid ændres ved at maile til os på kontakt@SenseMyDiet.dk

For de produkter, hvori der indgår adgang eller mulighed for adgang til en FB-gruppe, tager vi forbehold for ændringer, som tredjepart måtte gennemføre, og som vil kunne betyde, at en kundes adgang til FB-gruppe begrænses, umuliggøres eller bliver mindre relevant for produktet. Sådanne ændringer vil ikke give anledning til fuld eller delvis tilbagebetaling af allerede indbetalt beløb.

Fortrydelsesret og bortfald af denne

Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser Samt digitale produkter, så snart disse købes, da de derefter ikke kan tilbageleveres. Det købte digitale produkt betragtes således som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed har adgang til det pågældende digitale produkt.

Ved køb af digitale produkter fraskriver du dig således de normale 14 dages returret. 
Du har som køber to års reklamationsret i henhold til købeloven.

Vi forbeholder os ret til at ændre betingelserne uden varsel.

Abonnementer og medlemskaber

For abonnementer og medlemskaber gælder, at abonnementsprisen/medlemsprisen automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode/medlemsperiode.

Kvittering for trækket tilsendes pr. e-mail.

Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding/medlemstilmelding efter indgåelse af abonnementet/medlemskabet.

Abonnementer og medlemskaber er personlige.

Alt materiale er således til dit personlige brug, og du må derfor ikke med andre dele materiale i nogen form, herunder videoer, filmklip, Podcast, lydfiler, dokumenter, kostplaner og madplaner. Ligeså må du ikke med andre dele login-detaljer som brugernavn og kodeord.

Du kan opsige dit medlemskab af SenseMyDiet direkte fra din profil under ”Mit Sense”.

Opsigelsen træder omgående i kraft.

Der vil efter opsigelsen ikke blive faktureret eller trukket yderligere betaling, dog skal ratebetaling, abonnementsaftaler, medlemskabsaftaler og allerede udstedte fakturaer stadig betales. Du har adgang til produktet, indtil aftalen udløber.

Ønsker du at opdatere dine betalingsoplysninger/dit kortnummer, gøres det under ”Mit Sense” på SenseMyDiet.dk

Medlemsfordele

Som medlem af SenseMyDiet kan man vælge at købe produkter og ydelser, som er inkluderet under betegnelsen Medlemsfordele. Disse produkter og ydelser tilbydes via SenseMyDiet.dk eller sensekost.dk og sælges enten af SenseMyDiet ApS eller af firmaer (Eksterne Firmaer), der har lavet aftale med SenseMyDiet ApS om at sælge produkter og ydelser som Medlemsfordele.

De produkter og ydelser, der sælges af SenseMyDiet ApS, er omfatter af de Salgs- og Handelsbetingelser, som er gældende for salg med SenseMyDiet ApS sælgende part.

De produkter og ydelser, der sælges af Eksterne Firmaer, er omfatter af de Salgs- og Handelsbetingelser, som er gældende for salg med det i købet involverede Eksterne Firma som sælgende part. Sådanne salg skal derfor omfattes som et køb gjort af et medlem direkte hos det Eksterne Firma, og salget er derfor hvad angår pris, reklamation, refusion, garanti, lagerstatus mm. SenseMyDiet ApS uvedkommende.

SenseMyDiet ApS har til enhver tid og uden varsel ret til at ændre i eller helt fjerne produkter og ydelser fra Medlemsfordele.

Ansvar

Al træning – både online og fysisk foregår på eget ansvar.

Rettigheder

Alle rettigheder til SenseMyDiet, alt indhold i SenseMyDiet, workshops, kurser, events, filmoptagelser, videoer samt alle øvrige digitale produkter tilhører SenseMyDiet ApS. Du har med et aktivt medlemskab betalt for brugsretten til vores tilgængelige indhold og materiale, herunder opskrifter, madplaner, artikler, forløb, øvelser m.m., men ikke for rettighederne til indhold og materiale. SenseMyDiet tilbyder ikke hjælp til at finde inaktive opskrifter, madplaner eller andet materiale. Når dit medlemskab ophører, har du ikke længere adgang til materiale i SenseMyDiet. Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre i indhold og materiale på hjemmeside og i app.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Ethvert produkt er personligt, og du må derfor ikke uden forudgående skriftlig aftale med SenseMyDiet ApS sælge, udlåne, redigere eller giver det købte væk eller på anden måde distribuere produktet eller dele deraf.

Kontaktoplysninger

SenseMyDiet  ApS
Blækhatten 3B
5220 Odense SØ