Et medlemskab af SenseMyDiet kan spare dig for tid og penge – og måske også nogle kilo. Hver uge udvikler vi en ny madplan/kostplan til vores medlemmer. Vi har altid fokus på at gøre det så billigt som muligt og tænke madspild ind i planen. Nu har du muligheden for at afprøve en af vores madplaner/kostplaner helt gratis. 

Download din gratis madplan her

Information om madplanen/kostplanen fra uge 6

Planen indeholder 21 måltider fordelt på morgenmad, frokost og aftensmad med cirka 1650 kalorier hver dag. Vores madplaner er altid komplette i forhold til alle ugens måltider og er ernæringsmæssigt gennemregnede og kan derfor automatisk fungere som en kostplan. Måltiderne sikrer, at du får en god mængde protein og kostfibre, som holder dig godt mæt gennem dagen. Halvdelen af opskrifterne er vegetariske. Vi har handlet i Rema 1000, hvor vi har købt ind for 395 kr. til én person. Gennemsnitsprisen for et måltid er 19 kroner per person. Det kan blive billigere, hvis du vælger at spise det samme til morgenmad og frokost! Der er masser af sparetips på indkøbslisten, som følger med.

Et Basis-medlemskab koster kun 69 kroner per måned, og der er ingen binding. Det betyder, at du kan melde dig ind og opsige når som helst – så betaler du kun for den periode, du har valgt. Læs mere om et Basis-medlemskab længere nede på siden.

Bliv medlem og tilpas din madplan digitalt

Hvis du gerne vil modtage en ny madplan hver onsdag og selv kunne tilpasse madplanen til din og familiens smag, kan du blive Basis-medlem af SenseMyDiet-universet. Det koster 69 kroner per måned – uden binding. Det betyder, at du kan opsige når som helst, og så er du kun medlem i den periode, du har betalt for.

Du får både adgang til vores hjemmeside og vores app. Her kan du:

  • tilpasse din madplan og de enkelte måltider til flere personer
  • slette, erstatte eller indsætte andre opskrifter – indkøbslisten justerer sig automatisk
  • se kalorie- og næringsindhold på alle opskrifter
  • se håndfuldfordeling på alle opskrifter
  • se billeder på alle måltider
  • tilgå et opskriftsunivers med tæt på 1000 opskrifter, hvor vi hele tiden tilføjer nye opskrifter
Bliv Basis-medlem af SenseMyDiet til 69 kr. per måned

Et medlemskab for livet

Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.

ÅRLIG BETALING FÅ MEST FOR PENGENE

790 kr. / år.

Få SenseMyDiet i 12 måneder, betal kun for ti.

Bliv medlem
MÅNEDLIG BETALING

79 kr. / md.

Få SenseMyDiet for kun 79 kr. pr. måned

Bliv medlem