Afprøv Suzys nemme madplan

Et medlemskab af SenseMyDiet kan spare dig for tid og penge – og måske også nogle kilo. Hver uge udvikler vi nye opskrifter og en ny madplan/kostplan til vores medlemmer. Vi har altid fokus på at gøre det så billigt som muligt og tænke madspild ind i planen. Nu har du muligheden for at afprøve Suzys nemme madplan helt gratis. Hvis du allerede er medlem af SenseMyDiet-appen, kan du søge Suzys nemme madplan og opskrifter frem direkte i appen. Find appen i App Store eller Google Play.

Om Suzys nemme madplan

Suzys madplan indeholder 21 måltider fordelt på morgenmad, frokost og aftensmad med cirka 1600 kalorier hver dag. Du kan sagtens vælge at spise den samme morgenmad og frokost hver dag og så bruge aftensmåltiderne som beskrevet i madplanen.

Madplanen er ernæringsmæssigt gennemregnet og kan derfor automatisk fungere som en kostplan. Måltiderne sikrer, at du får en god mængde protein og kostfibre, som holder dig godt mæt gennem dagen. Halvdelen af opskrifterne er vegetariske.

Det er gratis at downloade madplanen via knappen nedenfor. Hvis du godt kunne tænke dig et medlemskab af SenseMyDiet-appen koster det kun 79 kroner per måned. Hvis du køber et medlemskab, kan du tilpasse Suzys nemme madplan digitalt og sætte dine egne opskrifter ind. Indkøbslisten tilpasser sig automatisk.

Download Suzys madplan

Et medlemskab for livet

Med et SenseMyDiet medlemskab får du den støtte du har brug for i din rejse mod en sundere livsstil.

ÅRLIG BETALING FÅ MEST FOR PENGENE

990 kr. / år.

Få SenseMyDiet i 12 måneder, betal kun for ti.

Bliv medlem
MÅNEDLIG BETALING

99 kr. / md.

Få SenseMyDiet for kun 99 kr. pr. måned

Bliv medlem

SenseMyDiet-app

Gør som tusinde andre og tag del i Sense-fællesskabet. Vi støtter dig gennem hele din rejse.
Du er kun ét klik væk fra en sundere og mere nærende livsstil.

Hent SenseMyDiet-appen i din foretrukne app store: