Mød Majken Brinkmann

Svar på alt om krop, psyke og sundhed

Velkommen til Lægens hjørne. Det er her, du finder svar på alt om krop, psyke og sundhed, og det er også her, du kan få professionel hjælp og kvalificerede svar på de sundhedsrelaterede spørgsmål, du tumler med.

I Lægens hjørne møder du praktiserende læge Majken Brinkmann. Majken svarer på spørgsmål om stort og småt fra SenseMyDiets medlemmer. Hvis du ikke har spørgsmål, der trænger sig på, kan du søge viden og inspiration i de indlæg om lægefaglige emner, som Majken har forfattet til Lægens hjørne.

Majken er uddannet speciallæge i almen medicin og har arbejdet som praktiserende læge, altså familielæge, i egen klinik i seks år. I løbet af de år har Majken erfaret, at fokus på livsstil og sundhed er helt essentielt, når vi ønsker et liv, hvor både krop og sind er i balance. Små ændringer for det enkelte menneske kan gøre en stor forskel på sigt – og derfor giver arbejdet med Sense også så god mening for Majken.

Det er glæden ved at hjælpe det enkelte menneske på vej mod et sundere liv, der driver Majken. At møde et andet menneske med et åbent sind og at få lov til at hjælpe ud fra de forudsætninger, der er til stede – det giver mening for Majken. 

God fornøjelse med Lægens hjørne.

Lægens hjørne Lægens brevkasse