Hønsekødssuppe med hjemmelavede kødboller og ostebrød
Hønsekødssuppe hører til blandt mormorfavoritterne, og det er især en dejlig spise at sætte på menuen, når det regner eller blæser udenfor. Her er der tale om en hurtig version med købt hønsefond, men du kan også vælge at lave din egen fra bunden ved at koge en suppehøne eller en kylling. Læs mere under tips. Denne version er med hjemmelavede kødboller, men skal det gå stærkt, kan du købe færdiglavede fra frost. Erstat eventuelt nogle af dem med melboller.
Kødboller
Suppe
Ostebrød
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; løg; porre |
Håndfuld 3: | Hakket grisekød, maks. 10 %; æg |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle; hvedemel; rasp |
Fedt: | Ost, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Bouillon, fond; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |