Sense-Vejleder Ann Holm

Ann Holm

Jeg har selv tabt 25 kg med Sense. Inden da har jeg prøvet utallige kurer med yoyo vægt til følge. Sense blev min hjælp til et sundere liv. Det kan det også blive for dig.

Sense er en livsstil, hvor intet er forbudt. Det var en af de ting, som gjorde at Sense blev nøglen til succes for mig.

Hos mig bliver du sat grundigt ind i Sense principperne. Vi kigger i fællesskab på dine udfordringer, så du kan finde din egen vej til varigt vægttab.

Anns Sense vej (CVR. 30625382)

Ann Holm

Online & fysiske forløb

Se Lokationer / Afdelinger

Agedrup

Mølledammen 17, 5320 Agedrup

Kerteminde

Odensevej 93, 5300 Kerteminde

Mere om Anns Sense vej

Jeg er også uddannet mentor i mad og psyke og brænder for at hjælpe andre til varigt vægttab. Fysisk og personlig  vejledning i kombination med et medlemskab til onlinedelen af Sense giver dig de bedste forudsætninger for at ændre dine madvaner og give din sundhed et kærligt skub.

Jeg er desuden statsautoriseret fodterapeut og har egen klinik i Agedrup. Klinikken grundlagde jeg i 2007. Patient/kundegrundlaget er stort og vi arbejder 5 fodterapeuter i klinikken og 2 i fleksjob.

Det er et meget rart sted at komme, hvor atmosfæren er skøn og du vil altid blive mødt med godt humør fra alle i huset. Dette både om du kommer for at få hjælp til dine fødders sundhed eller hjælp til sunde madvaner.