Sense-Vejleder Bodil Cramer

Bodil Cramer

Mirakelkure eller quickfix? Det får du ikke hos mig. Jeg har tidligere selv troet på dem. De hjalp kun så længe jeg var på kuren, men kiloene røg på med 100 km/t bagefter. Kender du også det?

Jeg er selv tidligere overvægtig og kender alt til yoyo-vægt. Hvorfor kunne det lykkes for andre, men ikke for mig? Så spiste jeg noget mere kage for at dulme følelserne, og så var var jeg inde i den dårlige spiral – IGEN. Heldigvis er det fortid – det kan det også blive for dig.

Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Hjælpe dig til at få et mere afslappet forhold til mad og med at kunne navigere i madjunglen og smide de kilo, du er træt af. Ikke ved at skulle undvære dine livretter og med forbud, restriktioner og afsavn. Men ved til- og fravalg.

Sense v/Bodil Cramer (CVR. 27190332)
Bodil Cramer

Online og fysiske forløb

Se Lokationer / Afdelinger

Risskov (Aarhus)
Fortegården, Ellebjergvej 14 K, 8240 Risskov

Randers (Underværket)
Stemannsgade 9C
8900 Randers

Havndal
Havnevej 22 C, Udbyhøj
8970 Havndal

Mere om Sense v/ Bodil Cramer

Mit ønske for min undervisning er, at du både har det godt under dit vægttab, at du efterfølgende kan holde vægten stabil og have et normalt forhold til mad samt fastholde den gode livsstil, som du tilegner dig under forløbet. Det foregår i et trygt miljø med en masse andre medtabere, som er i samme båd som dig. Eller i et individuelt forløb hvor vi bare er dig og mig.

Hvis du bliver medlem hos mig, får du en engageret konsulent, som ser det hele menneske. Jeg vil inspirere og støtte dig og følge dig hele vejen til du er i mål – og også gerne bagefter, hvor det handler om at holde vægten

Jeg har undervist i vægttab i snart 20 år med afdelinger fra Middelfart som den sydligste beliggende by og til Åbybro, som ligger nord for Limfjorden. Jeg har hjulpet tusindvis af medlemmer til et bedre liv og velbefindende og der er smidt tonsvis fra medlemmernes sideben. Jeg har åbnet over 25 afdelinger i tidens løb, og har lige p.t. afdelinger i Aarhus (Risskov), Randers og Aalborg/Nørresundby. Derudover er jeg onlinekonsulent og har også individuelle forløb.

I min vejledning bruger jeg, udover viden fra mine uddannelser, også de online redskaber og den viden som hele tiden udbygges i SenseMyDiet universet, men jeg tilføjer det et menneskelige element i rejsen mod et varigt vægttab.

Jeg glædes hver dag over, at jeg må være med på medlemmernes rejse. Det er jeg vildt taknemmelig over.

Udover min uddannelse som socialformidler ved Randers kommune (1999) har jeg taget diverse kurser og uddannelser: Vægtkonsulent hos De Danske Vægtkonsulenter (2003), ”Ledelse i vægttab” hos psykolog Camilla Holst Cityterapi, Anatomi, fysiologi og sygdomslære hos Innowell (2015), Certificeret Premium konsulent hos Suzy Wengel (2015), Vane- og overspisningscoach hos Morten Elsøe og Anne Gaardmand (2016+2017) og Mentor i Mad & Psyke – med Sense som speciale hos psykolog Lotte Quist Michaelsen og vanecoach Jørgen Michaelsen (2019)