Sense-Vejleder Bodil Byskov Mikkelsen

Bodil Byskov Mikkelsen

Jeg er en årgang 1970 med en del erhvervs- og livserfaring i bagagen. Jeg er uddannet kostvejleder, coach og zoneterapeut.

Da jeg selv har haft vægtproblemer efter 5 graviditeter, kender jeg alt til udfordringer med det at tabe sig. Sense er et helt fantastisk og nemt system, som jeg har valgt at bruge som værktøj til at hjælpe andre med at få balance og madro.

Sense kan man tage med sig til fest, på ferie, på arbejde osv. Der er ikke noget man ikke må spise, man har fokus på mængder og sammensætningen af et velafbalanceret måltid. Sense er en livsstil og ikke en slankekur. Sense bygger på sund fornuft og giver også mange mentale værktøjer.

Livsstilsbanken (CVR: 38745972)
Bodil Byskov Mikkelsen
Heagervej 12
6950 Ringkøbing

Fysiske forløb

Mere om Livsstilsbanken

Jeg stiftede Livsstilsbanken i 2017 og har efterhånden haft mange kvinder og mænd igennem forskellige forløb.

Jeg tilbyder både personlige- og gruppeforløb. Det kan være ægtepar, veninder, arbejdskollegaer, familiegrupper, som gerne vil støtte hinanden til en sundere og lettere livsstil. Og nogle ønsker at ”rejse” alene. Der er fordele ved begge dele og vi er forskellige, så det er vigtigt, at du vælger det som passer bedst ind i dit liv og temperament.

Ud over det holder jeg foredrag og underviser for forskellige foreninger og samarbejdspartnere.

I min undervisning er det vigtigt for mig at inddrage kunderne og stimulerer alle sanser blandt andet ved at servere smagsprøver.