Sense-Vejleder Lone Bødkerholm

Lone Bødkerholm

Bryd vanen, minimer din overspisning og opnå madro. Jeg hjælper dig med Sense principperne tilpasset dine behov. Jeg tager dig i hånden, og hjælper dig på rejsen fra indre kaos til krops- og madro.

Hos gaanedivaegt arbejder vi med følelsesmæssig spisning, hvor du lærer at mærke kroppens sult- og mæthedssignaler, og derved undgår yoyo-vægt. Det ér faktisk muligt, at opnå en stabil vægt eller et varigt vægttab. At få et liv i balance, hvor mad, krop og vægt ikke behøver at fylde alle dine tanker. Hvis du vil tabe dig, er du landet det helt rette sted. Jeg har selv været rejsen igennem med et vægttab på 30 kg, og hvis du er klar, kan jeg hjælpe dig fra overspisninger til madro.

LN Networking (CVR. 34540063)
Lone Bødkerholm
Online & Fysiske forløb

Se Lokationer / Afdelinger

Lyngby

Firskovsvej 6. 2800 Lyngby

Skovlunde

Vadstrupvej 41, 1., 2880 Bagsværd

Ølstykke

Skelbækvej 1, 3650 Ølstykke

Mere om Lone Bødkerholm

Prøv en ny tilgang. En tilgang der virker på den lange bane. En tilgang, hvor vi arbejder med dine vaner, adfærd og spisemønstre frem for restriktioner og stramme diæter, der sender dig direkte ud i følelsen af fiasko.

Bruger du den dyre slankemedicin, kan dit vægttab FOR NOGLE gå hurtigt, men så snart du stopper, stiger vægten  igen.

Du kan derfor blive nødt til at tage den dyre medicin hele livet .

Men der er et godt ALTERNATIV

Ved at kombinere det med Sense, dit mindset og dine spisevaner, samtidig med at du taber dig.

På den måde kommer du ud i den anden ende i en slankere og sundere udgave af dig selv. Og vægttabet kan blive varigt også på den anden side af medicinen.

Jeg har læst professions bachelor i Ernæring og sundhed, mit udgangspunkt er Senseprincipperne, men  jeg arbejder også med dit mindset, vaner og din overspisning, som kombineres med mine lette og sunde opskrifter.

Målet er du slanker dig på en vedvarende og sund måde. Både med og uden medicin.

Jeg kører både online forløb og fysiske forløb i Ølstykke, Lyngby eller Skovlunde.

Jeg, Lone Bødkerholm, har en professions bachelor i sundhed og ernæring. Jeg er uddannet vanecoach og mentor i spisepsykologi. Derudover arbejder jeg en dag om ugen i Foreningen Spiseforstyrrelser & Selvskade.

Jeg giver dig GARANTI FOR VÆGTTAB!