Sense-Vejleder Sanne Sørensen

Sanne Sørensen

Fortæller du dig selv, at du har skiftet slankekuren ud med en livsstilsændring, har du nået dit mål og har ikke brug for mig.

Oplever du derimod at din ”livsstilsændring” ikke har givet dig en stabil vægt, og at mad og din vægt, stadig fylder for meget, så vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg har selv været svær overvægtig, tabt masser af kilo, og taget flere på igen. Jeg var ”ekspert” i sund og usund mad, men at få denne ekspert viden omsat til handling formåede jeg ikke

Jeg husker, hvor svært og skamfuldt det var for mig at opsøge hjælp til vægttab, men her 20 år senere ved jeg, at jeg nok aldrig have opnået et varigt vægttab, hvis ikke jeg have opsøgt hjælp.

Sense – slank i Hjallerup (CVR: 29991014)
Sanne Sørensen
Langholt skole, Horsensvej 15A
9310 Vodskov

Online og fysiske forløb

Mere om Sense – Slank i Hjallerup

Alle brug for hjælp indimellem, så opsøg den hjælp DU har brug for? 

Deltager du i et Sense -forløb hos mig vil du opleve, at jeg lægger stor vægt på den mentale del, der skal til for at opnå et varigt vægttab. Om du er i et individuelt forløb, om du er med på et firmahold eller om du deltager ugentlig på mit Sense -hold, vil mit mål være, at du igen får skabt et naturligt forhold til mad, uden stramme restrektioner, kalorietælling og yoyovægt.

Selvfølgelig betyder indtagelse af kalorier noget, hvis du gerne vil ned i vægt, men nydelse er et vigtigt element i en livsstilsændring. Du skal ikke ”undvære”, men vælge mad du bliver glad af, ellers bliver det svært at holde fast i din nye livsstil.

Hvis du har gjort dit ønske om at komme ned i vægt til en kamp mod dig selv, vil jeg gerne hjælp dig med at skabe ”våbenhvile”.

Jeg har i over 20 år hjulpet mange mennesker med at komme ned i vægt, det har, og er vigtig for mig, at  mine medlemmer får skabt en bevidsthed omkring sin egen livsstil, at få mærket på egen krop, at selv små ændringer i ens hverdag kan gøre en stor forskel.

Som Sensekonsulent bruger jeg i min undervisning viden fra det levede liv: Jeg er premium Sensekonsulent, certificeret vægtkonsulent, psykologisk diplomuddannet, jeg er vane og – overspisningscoach, mentor i mad og psyke, kostvejleder og foredragsholder, og sidst men ikke mindst har jeg selv været på en 90 kg vægttabsrejse.

I mit daglige virke er jeg Pædagog i PPR i Aalborg Kommune, og har ofte mange bolde i luften. Sund livsstil handler ikke om tid, men om tilvalg.

Har du brug for hjælp til at træffe det rigtige tilvalg for dig, er du altid velkommen til at ringe og få en uformel snak.