Sense-Vejleder Mette Bjarking

Mette Bjarking

Mit navn er Mette Bjarking, jeg er uddannet kostvejleder med speciale i Sense og derudover har jeg en sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeut.

Sense har for mig været den livsstilsændring der har givet mig madro, fjernet min søde tand og hjulpet mig af med mange års overvægt.

Jeg tog kostvejlederuddannelsen tilbage i 2020 og har efter at have øvet mig et par år nu mod på at hjælpe andre, hvad enten dit problem handler om du spiser for lidt – for meget eller forkert.

Sense principperne er som ordet antyder baseret på sund fornuft. Sense er almindelig mad- 3 daglige måltider som sammensættes af 3-4 håndfulde + fedt så dit blodsukker bliver stabilt og du uden at være sulten kan nå frem til din idealvægt.

Sense Thy (CVR: 43835513)
Mette Bjarking
Bredgade 169
7760 Hurup Thy

Online & fysiske forløb

Mere om Sense Thy

Sense er ikke en kur –  men en livsstilsændring som gerne skal vare livet ud.

Jeg lægger vægt på at Sense bliver tilpasset de personer der går hos mig og den hverdag de har. Sense er ikke specialmad men en måde at sammensætte kosten så du bliver dækket ind med det du har brug for og en let metode til at styre mængden uden kalorietælling og vejning af maden. Som fysioterapeut lægger jeg samtidig vægt på at få implementeret bevægelse og motion i mine kursisters hverdag, så du kommer sundere og stærkere ud efter et forløb hos mig.

Jeg tilbyder individuelle forløb samt mindre grupper op til 4 personer samlet, har du andre ønsker- større grupper eller onlineforløb, så prøv at kontakte mig så finder vi en løsning.

Jeg dækker primært området Thy/Thyholm samt Mors men alle er naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Så er tiden kommet til at gøre noget godt for dig selv og få den hjælp og støtte du har brug for til at få gode spise og motionsvaner samt en normal vægt – ja så glæder jeg mig til at høre fra dig.

Prisliste for 3 mdr. forløb – i alt 6 lektioner inkl. Tilbud om løbende vejning på specialvægt- Rabat ved forlængelse/nyt forløb efter 3 måneder.

1 person:          Pris: 3000 kr.
2 personer:      Pris: 2500 kr. pr. person.
3 personer:     Pris: 2000 kr. pr. person.
4 personer:      Pris: 1500 kr. pr. person.

Obs! Derudover er der krav om tegning af et basismedlemskab/eller et Premium medlemskab på SenseMyDiet til henholdsvis 69/99 kr. pr. mdr. Du får 10% rabat på førnævnte priser når du er/eller har været i et forløb hos mig.