Rosenkålssalat med forårsløg, æble, bacon og hasselnødder
I den søde juletid samles vi ofte over et overdådigt festmåltid i forbindelse med både julefrokoster og ikke mindst den traditionelle julemiddag. Denne sprøde rosenkålssalat med forårsløg, æble, bacon, hasselnødder og sennepsvinaigrette er den perfekte tilføjelse til begge anledninger, hvor den giver et friskt og knasende modspil til de lidt tungere retter, der typisk optræder på det klassiske danske julebord.
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; rosenkål, rå |
Håndfuld 3: | Bacon i tern |
Håndfuld 4: | Æble |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; hasselnød |
Smagsgivere: | Dijonsennep; honning; hvidvinseddike; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |