Fuldkornslasagne med gulerødder
O sole mio, denne klassiske lasagne får solen frem i dit indre. Se dig selv på en lille italiensk restaurant. Belysningen er dæmpet, og stemningen intim ved de små borde med rød- og hvidternede duge. Du nipper til din Chianti fra den bastindbundne runde flaske, imens tjeneren serverer et stykke dampende varm lasagne. Ok – måske serverer du den selv ved dit eget spisebord med fuld belysning. Men uanset settingen er denne klassiske lasagne en sikker vinder.
Det skal du bruge
Kødsauce
Hvid sauce
Lasagneplader og topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; løg; tomatsauce, maks. 60 kcal per 100 g |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 %; ost, maks. 30+/17 % |
Håndfuld 4: | Hvedemel; lasagneplade, fuldkorn |
Fedt: | Olie; ost, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; revet muskatnød; salt og peber; tørret oregano |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 620 | 2480 |
Fedt: | 25 g | 100 g |
Kulhydrat: | 48 g | 192 g |
Kostfibre: | 13 g | 52 g |
Protein: | 43 g | 172 g |