Ingen varer i kurven.
Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Oste-skinkebolle med grøntsagsstænger til
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær
Kålsalat med valnødder, granatæble og vindruer
Rosenkålssalat med forårsløg, æble, bacon og hasselnødder
Frittata med broccoli og peberfrugt
Ristet rugbrød med ost dertil blødkogt æg og æble
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Stegte rosenkål vendt med bacon og pasta
Fiskefrikadeller på rugbrød toppet med mayonnaise
Porre-blomkålssuppe med bacon
Æggesandwich med spinat, tomat og pesto dertil æble
Spicy blomkålssuppe med linser
Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre
Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks
Farseret porre med kartofler og grønt
Oksesteak med coleslaw med skyrdressing
Kyllingegryde med svampe, ærter, fløde og hvidvin med pasta
Krydrede frikadeller med bulgursalat og yoghurtdip
Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Kyllingebøf med rodfrugter og stuvede porrer
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Mørbrad a la creme med kartofler og grønt
Kyllingesalat med urtedressing og rugbrødsdrys
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Ricotta-hindbær pandekager med skyr
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Sandwichbolle med leverpostej, bacon og agurk
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Kyllingeburger med tomat, salat og karrydressing
Jordskokkesuppe med bacon, svampe og æbletopping
Paprikakylling med tzatziki og salat
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Karbonade med sellerisalat med æble og gulerod
Skinkegryde med svampe, bacon, fløde og tomat med kartoffel-sellerimos
Madpandekager med krydret svinekød, fraiche, peberfrugt og spidskål
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Squash-gulerods fritters
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Pastaret med kylling og ærter
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Tomatsalat med mozzarella vendt med friske krydderurter
Blomkåls-poresuppe med bacon
Spaghetti med middelhavsgrøntsager serveret med sprød fisk
Ovnbagt blomkålsfad med steak
Citronkylling i flødesauce med kapers serveret på spidskål
Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål
Ristet bolle med flødeost, spejlæg og tomat
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Wok med spidskål og rejer toppet med ristede sesamfrø
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Onepot pasta-pølseret vendt med bagt ost
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Farsbrød med bacon og kartoffelsalat med cherrytomater, ærter og radiser
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Pastasalat med æg, skinke, hytteost, ærter og cherrytomater
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler
Rugbrød med avokado og æg dertil æble
Tortillarulle med tunsalat og spidskål
Flanksteak med pastasalat og urtedressing
Edamamesalat med hytteost og vandmelon toppet med pinjekerner
Laks og broccoli med lime-flødesauce
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Pasta med oksestrimler, champignon, fløde og ærter
Rugbrød med tomat, salatost og kogt æg med gulerodsstænger og urtedip
Æggepizza med tomat og bacon dertil spidskål med fraiche
Krydrede oksedeller med spidskålssalat med fennikel og rucola
Fiskepakke med urtekartofler
Tortillapizza med lufttørret skinke, artiskok, semi-soltørrede tomater og rucola
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
Fyldt svinemørbrad med lufttørret skinke, tomat og flødeost og quinoasalat
Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Grillet ostesandwich med pesto og hytteostsalat
Ovnbagt pasta i kødsovs med aubergine og ost
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Rugbrød med hytteost og skinke toppet med mandler
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Ymer med jordbær og mandler
Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing
Omelet med squash toppet med mandler og sur-sød sauce
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Stegt torskerogn på rugbrød med kapers
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Rispapirruller og kinakål med steakstrimler, spirer, peanutbutter og sur-sød sauce
Klassisk burger med estragondressing
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Skyr med jordbær og kandiserede mandler
Skinkesalat på fuldkornsbrød med sukkerærter til
Kyllingesteaks med champignonsauce og blomkålsris
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Kartoffelsalat med kylling og jordbærdessert
Græske kødspyd med kartoffel-blomkålssalat
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Hakkebøf med ovnbagte grøntsager og krydderurtedressing
Rugbrød med med hakkebøf og spejlæg dertil æble
Sandwich med avokado, skinkesalat og grøntsagssnacks
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Lun steaksandwich med ost, løg og peberfrugt
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Pastafad med skinke, ærter, spinat og ost
Big Mac Taco – Tortilla-oksekødsrulle med ost, salat og dressing
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Kokos-skyr-is med grillet frugt
Kåldolmere med kartofler, brun sovs og grønne bønner
Grillspyd med oksekød, coleslaw og bagt kartoffel
Pita med krydrede oksestrimler, spidskål, forårsløg og spicy dressing
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Pasta med svinemørbrad, champignon og spinat i cremet hvidvinssauce
Wok med oksekød, spidskål, grønne bønner, ærter og nudler
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fuldkornsbolle med flødeost, tomat og skinke dertil blødkogt æg
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Frikadeller med kartoffelsalat og gnavegrønt
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Pasta med kødboller og tomatsauce toppet med persille og ost
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Krydrede oksefarsspyd med bulgursalat
Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Majspandekager med kyllingefyld og spinat
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Risnudler med flanksteak og asiatisk inspireret salat
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Wrap med varmrøget laks, til børn og unge
Tortillapizza, til børn og unge
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Andebryst med persillekartofler og lun rødbedesalat med feta, rødløg, pinjekerner og spinat
Tortillatærte med bacon, cherrytomater og porre med spinatsalat
Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Millionbøf med rodfrugtmos
Ørredrillette med rugbrødschips
Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Fyldt ovnbagt kyllingebryst med cremede jordskokker og svampe serveret med salat til
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Bulgursalat med tomat, oliven og feta
Flødekylling med asparges, spinat og pasta
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt