Ingen varer i kurven.
Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Alt materiale fra Sense
Viden
Alt lægefagligt
Lægens hjørne
Rugbrød med tunsalat og lynmarineret spidskål
Omelet med svampe, ost og grønkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Tykstegsbøf med stegte grøntsager og stuvet hvidkål
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Makaroni i flødesauce med spidskål og krydderurter
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Ristet rugbrød med avokado, skinke og tomat dertil æg med sennep
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Sandwich med sennepsmayo, skinke og ost
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Rugbrødsmadder med spegepølse og æg dertil agurk og tomat
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Flødestuvet spidskål med pølser
Rejesalat på rugbrød med citron til
Omelet med pølse på rugbrød
Frokostsandwich med ost og tomat dertil gulerødder
Rugbrød med røget laks dertil spidskålssalat med hytteost og bær
Wok med kylling, nudler og broccoli toppet med peanuts og koriander
Fuldkornsbolle med ost og pålægschokolade dertil blødkogt æg
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Mørbrad med krydderurter og ost dertil stegte grøntsager og råkost
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers
Fuldkornsbolle med ost og peberfrugt
Pasta med laks og porre toppet med ost
Krydret karbonade med stuvede porrer
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Gulerodssuppe med edamamebønner
Sandwich med tunsalat og agurk til
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Gullashsuppe med fraiche
Chokoladesandwich med vaniljeis og flødeskum pyntet med hindbær og guldstøv
Stenbidderpaté på babysalat med ørredrogn på toppen
Luksus stjerneskud
Svamperoulade med ricotta dertil asparges og salat
Braiserede svinekæber i sauce med blomkål, rosenkål og bær til
Clubsandwich med kylling, bacon, tomat og sennep
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Ristet rugbrød med spejlæg og gnavegrønt
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Stegt flæsk med persillesovs
Juleleverpostej
Stuvede bønner med naanbrød
Gratineret squash med grøntsagsfyld
Pokebowl med kylling og edamamebønner
Laksefrikadeller med kartoffelbåde og grøn salat
Ristet rugbrød med chilifriskost og avokado
Kålpølser med bulgursalat og grønlangkål
Fuldkornsbolle med friskost dertil yoghurt med valnødder
Rugbrød med edamame-tunsalat dertil chokolade og mandler
Kylling i karry med blomkålsris og forårsløg
Sandwich med lufttørret skinke, æg og ost
Æggemuffins med lufttørret skinke
Reje-pastaret med tomat og spinat vendt med krydderurter
Ostegratineret hokkaido med pasta og spinat
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Kyllingeburger med broccomole
Clubtortilla med kylling og karrydressing
Tomatsuppe med hjemmelavede kødboller og flute til
Åben cheeseburger med sød kartoffelbåde og dressing
Karry-kokossuppe med rejer og koriander
Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Æggekage med sukkerærter og forårsløg
Omelet med middelhavsgrøntsager, ost og skinke
Krydret kyllingeburger med ost og spidskål
Røræg med hytteost og tomat på rugbrød toppet med græskarkerner
Stegt torsk med perlebygsalat og hvidløgsdressing
Ristet rugbrød med ost og æg dertil æblesnacks
Ostestuvet blomkål og ris med knasende skinke på toppen
Wok med oksekød, ris og varm broccolisalat
Avokado med hytteost og rugbrød med æble i skiver
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe
Karryret med kylling, bacon og svampe
Sandwich med fiskefrikadeller og karrydressing
Fiskedeller med quinoa og salat med stegt squash
Spidskålssalat med ristede kikærter, mandler og purløgsdressing
Rugbrød med røræg og skinke dertil tomater og avokado
Steak med peberfrugtspyd og blomkål i karrysauce
Tortillarulle med spidskål, rejeost og knas fra mandler
Skinke-tortillatærte med tomat og basilikum
Rugbrød med æg og laks dertil spidskålssalat med ærter
Fiskefilet med kartofler, bønner og remouladesovs
Svinehjerter i flødesovs med kartofler, porrer og gulerødder
Rugbrød med leverpostej og syltede asier dertil gulerodsstave med spicy dip
Stuvet savoykål med sprød parmaskinke og smilende æg
Bolle med ost og peberfrugt dertil blødkogt æg
Pasta og squash med rejer i flødesauce
Grovbollepizza med pesto og parmaskinke
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Selleri og æblesalat med flødedressing, bacon og æg
Kyllingebøf med rodfrugter og stuvede porrer
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Rugbrødsmadder med avokado og mozzarella toppet med hasselnødder
Onepot pasta med salatost, svampe, gulerod og parmesanost
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Sandwichbolle med leverpostej, bacon og agurk
Blomkål med rejer, ærter og urtedressing dertil brød
Paneret kylling med oste-urtefyld og æblesalat
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Jordskokkesuppe med bacon, svampe og æbletopping
Paprikakylling med tzatziki og salat
Bygotto med portobellosvampe og jordskokker
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat
Fiskefilet med hokkaidofritter, dressing og remoulade
Kylling med svampe og æblesalat med urtedressing
Plantebøf på toast med salat, gulerødder og avokadomos
Rugbrød med rullepølse dertil grønne snack
Grillet laks med brombærsalat og flute
Spidskålssalat med smilende æg og nødde-rugbrødsknas
Sellerirøsti-pandekager med spinat og parmaskinke
Sensommersuppe med kylling og flute
Ribeye steak med flødespidskål og frisk frugt
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost