Ingen varer i kurven.
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Kokos-skyr-is med grillet frugt
Kåldolmere med kartofler, brun sovs og grønne bønner
Pita med krydrede oksestrimler, spidskål, forårsløg og spicy dressing
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Pasta med svinemørbrad, champignon og spinat i cremet hvidvinssauce
Wok med oksekød, spidskål, grønne bønner, ærter og nudler
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fuldkornsbolle med flødeost, tomat og skinke dertil blødkogt æg
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Frikadeller med kartoffelsalat og gnavegrønt
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Pasta med kødboller og tomatsauce toppet med persille og ost
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Krydrede oksefarsspyd med bulgursalat
Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Majspandekager med kyllingefyld og spinat
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Risnudler med flanksteak og asiatisk inspireret salat
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Andebryst med persillekartofler og lun rødbedesalat med feta, rødløg, pinjekerner og spinat
Tortillatærte med bacon, cherrytomater og porre med spinatsalat
Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Millionbøf med rodfrugtmos
Ørredrillette med rugbrødschips
Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Fyldt ovnbagt kyllingebryst med cremede jordskokker og svampe serveret med salat til
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Bulgursalat med tomat, oliven og feta
Flødekylling med asparges, spinat og pasta
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Stegt kotelet med pasta-spinatsalat og tomater
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Ricotta-pandekager med bæryoghurt
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Minifarsbrød af svinekød og kikærter samt salat med myntedressing
Græske frikadeller med ovnbagte kartofler og tzatziki
Cremet pasta med ricotta og spinat toppet med tomater
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Frokostsalat med æg, blomkål, grønne bønner, ærter og fraichedressing
Quesadillas med oksekød, spidskål og salsa
Tortillapizza med peberfrugt, rødløg, oliven og mozzarella
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Stegt spidskålssalat med smilende æg og sprød parmaskinke
Spejlæg med bønner, avokado og tomat
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Skinkesandwich med hytteost og tomat dertil kiwi
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Ristet rugbrød med ost dertil yoghurt med kiwi og mandler
Amagergryde med oksekød, hvidkål, kartofler og pasta
Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing
Rugbrød med tunsalat og lynmarineret hvidkål
Omelet med svampe, ost og grønkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Tykstegsbøf med stegte grøntsager og stuvet hvidkål
Toastbrød med ost og skyr med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Makaroni i flødesauce med spidskål og krydderurter
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Ristet rugbrød med avokado, skinke og tomat dertil æg med sennep
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Sandwich med sennepsmayo, skinke og ost
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Rugbrødsmadder med spegepølse og æg dertil agurk og tomat
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Flødestuvet spidskål med pølser
Rejesalat på rugbrød med citron til
Omelet med pølse på rugbrød
Frokostsandwich med ost og tomat dertil gulerødder
Rugbrød med røget laks dertil spidskålssalat med hytteost og bær
Wok med kylling, nudler og broccoli toppet med peanuts og koriander
Fuldkornsbolle med ost og pålægschokolade dertil blødkogt æg
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Mørbrad med krydderurter og ost dertil stegte grøntsager og råkost
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers
Fuldkornsbolle med ost og peberfrugt
Pasta med laks og porre toppet med ost
Krydret karbonade med stuvede porrer
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Gulerodssuppe med edamamebønner
Sandwich med tunsalat og agurk til
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Gullashsuppe med fraiche
Chokoladesandwich med vaniljeis og flødeskum pyntet med hindbær og guldstøv
Stenbidderpaté på babysalat med ørredrogn på toppen
Luksus stjerneskud