Fuldkornsbolle med parmaskinke og ost

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 24. april 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fuldkornsbolle
30 g oliebaseret pesto
½ rødløg
50 g spidskål
50 g parmaskinke
1 skive skæreost, maks. 30+/17 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Halver bolle og smør pesto på over- og underbolle.
2
Skær rødløg i ringe og snit spidskålen fint.
3
Fordel spidskål på bollens bund.
4
Læg parmaskinke, en skive ost og løgringe ovenpå.
5
Luk med overbollen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål
Håndfuld 3:Parmaskinke; skæreost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Oliebaseret pesto
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt