Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Alt materiale fra Sense
Viden
Alt lægefagligt
Lægens hjørne
Ingen varer i kurven.
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Tortillatærte med bacon, cherrytomater og porre med spinatsalat
Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Ørredrillette med rugbrødschips
Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Stegt kotelet med pasta-spinatsalat og tomater
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Minifarsbrød af svinekød og kikærter samt salat med myntedressing
Græske frikadeller med ovnbagte kartofler og tzatziki
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Quesadillas med oksekød, spidskål og salsa
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Stegt spidskålssalat med smilende æg og sprød parmaskinke
Spejlæg med bønner, avokado og tomat
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing
Omelet med svampe, ost og grønkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Rugbrødsmadder med spegepølse og æg dertil agurk og tomat
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Flødestuvet spidskål med pølser
Omelet med pølse på rugbrød
Rugbrød med røget laks dertil spidskålssalat med hytteost og bær
Fuldkornsbolle med ost og pålægschokolade dertil blødkogt æg
Mørbrad med krydderurter og ost dertil stegte grøntsager og råkost
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Pasta med laks og porre toppet med ost
Krydret karbonade med stuvede porrer
Sandwich med tunsalat og agurk til
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Svamperoulade med ricotta dertil asparges og salat
Clubsandwich med kylling, bacon, tomat og sennep
Ristet rugbrød med spejlæg og gnavegrønt
Laksefrikadeller med kartoffelbåde og grøn salat
Kålpølser med bulgursalat og grønlangkål
Kylling i karry med blomkålsris og forårsløg
Æggemuffins med lufttørret skinke
Reje-pastaret med tomat og spinat vendt med krydderurter
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Clubtortilla med kylling og karrydressing
Tomatsuppe med hjemmelavede kødboller og flute til
Æggekage med sukkerærter og forårsløg
Omelet med middelhavsgrøntsager, ost og skinke
Krydret kyllingeburger med ost og spidskål
Røræg med hytteost og tomat på rugbrød toppet med græskarkerner
Ristet rugbrød med ost og æg dertil æblesnacks
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe
Rugbrød med røræg og skinke dertil tomater og avokado
Steak med peberfrugtspyd og blomkål i karrysauce
Skinke-tortillatærte med tomat og basilikum
Rugbrød med æg og laks dertil spidskålssalat med ærter
Svinehjerter i flødesovs med kartofler, porrer og gulerødder
Stuvet savoykål med sprød parmaskinke og smilende æg
Pasta og squash med rejer i flødesauce
Grovbollepizza med pesto og parmaskinke
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Rugbrødsmadder med avokado og mozzarella toppet med hasselnødder
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Paneret kylling med oste-urtefyld og æblesalat
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Paprikakylling med tzatziki og salat
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Ribeye steak med flødespidskål og frisk frugt
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Grillet lam og gulerødder med salat og yoghurtdressing
Højtbelagt rugbrød med spinat, laks, æg og hollandaisesauce
Kartoffel-baconsalat med radiser, ærter og røget makrel
Urteomelet med ost og hamburgerryg
Marineret mørbrad på grillspyd med gulerødder og peberfrugt
Urtemuffins med bacon dertil gulerodssnacks
Tunbøf med penne vendt i fløde-tomatsauce med spidskål
Kyllingegryde med butternut-squash dertil blomkåls-brombærsalat
Avokado med rejer og hjemmelavet grov pesto
Laks med flødestuvet spinat med citron
Vaniljeskyr med figner, nødder og chokolade
Rugbrød med spegepølse og remoulade dertil avokado
Toastbolle med flødeost og smilende æg
Mørbrad minischnitzel med kartofler og grønne ærter
Fiskesuppe med squash og fløde
Sandwich med ætesalat og spegepølse
Stegt fiskefilet med rejer og asparges
Smoothie bowl med brombær, ribs, hasselnødder og chokolade
Røræg med asparges og purløg dertil rugbrød og tomat
Rugbrød med kyllingepålæg og coleslaw
Grillet kyllingelår med kartoffel-broccolisalat
Rugbrød med hytteostsalat, blødkogt æg og chokolade
Flødestuvet spidskålsret med svampe og ost
Panderet med snittet grønt og æg serveret på rugbrød
Ristet rugbrød med spejlæg og avokado
Rugbrød med hytteost og kylling dertil peberfrugt og fersken
Kålsalat med appelsinbåde, hytteostdressing, hasselnødder og drys af bacon
Grillet hakkebøf med squash og krydderkartoffel på pind
Grillet paprikasteak med spidskål og flødedressing
Ovnbagt flødekylling med salat og appelsin
Porre-løgtærte med bacon og salat
Rugbrødsmad med tomatsalsa, salatost og mandler
Kyllingegryde med porre og salat med bær og dilddressing
Grillet laks med tomatsalat og dildkartofler
Fyldt peberfrugt med kyllingefars og cherrytomater
Rugbrød med æg, agurk og tomat
Rugbrød med hytteost, hasselnødder og æg dertil agurkestænger
Tuntærte med kartofler dertil rucola og peberfrugt
Kippers på rugbrød med tomatsalat til
Tortillapizza med krydret oksekød og mozzarella
Karrykylling i kokosmælk med kogte ris
Tuna melt quesadilla
Kotelet i fad med kartofler, squash, tomat og ost
Lammekølle med rosmarin, timian og citron dertil kartofler i flødesauce og salat