Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Mørbradgryde med grønkålsris
Tunbowl med æg, tomat og peberfrugt med dilddressing
Rugbrød med kyllingepålæg og coleslaw
Rugbrødsmad med grøn spidskåls-æggesalat
Pasta med chorizo og champignon i cremet tomatsauce
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Rugbrødsmadder med spegepølse og æg dertil agurk og tomat
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks
Stegt tunbøf med agurke-nudelsalat
Proteinrige chokolademousse-muffins
Flødestuvet spidskål med pølser
Omelet med pølse på rugbrød
Fuldkornsbolle med ost og pålægschokolade dertil blødkogt æg
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Laks og broccoli med lime-flødesauce
Bøf stroganoff med kartofler og rødløg
Æggesalat på bund af fuldkornsbrød, agurk og tomat
Spidskålsret med kylling, kikærter og grønne ærter
Spidskålsbowl med kylling og æble
Sprød salatwrap med laks og avokado
Cæsarsalatwrap med kylling og bacon
Sprød salatwrap med cheeseburgersmag
Spidskålswrap med oksekød og hytteost
Spidskålswrap med oksekød, ost og bacon
Sprød æggewrap med peberfrugt og avokado
Spidskålswrap med wokgrønt og rejer
Spidskålswrap med cremet tunsalat og mango
Sprød proteinrig salatwrap med kylling og avokado
Stegt kulmule med knoldsellerimos og champignonsauce
Tarteletter med kylling, asparges og ærter toppet med forårsløg
Daddys oksekødspie
Rugbrød med bælgfrugtsalat og bacon
Rugbrød med æg, tomat og makrel dertil agurk og peberfrugt
Reje-pasta-ret med tomat og spinat vendt i krydderurter
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Blomkålswok med oksekødsstrimler og koriander
Porre-blomkålssuppe med bacon
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Omelet med løg, tomat og ost
Stegt oksekødsret med spidskål og karry
Ristet brød med svampe-skinkestuvning
Ristet rugbrød med ost og æg dertil æblesnacks
Pasta med laks, asparges, spinat, ærter og pesto
Stegte grøntsager og edamamebønner vendt i fløde serveret på oksemørbrad
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe
Bolle med æg og skyr med nødde-chokoknas
Lun bønnesalat med marinerede kyllingestrimler
Kylling med svampesauce, spinat og ris
Bolle med ost og peberfrugt dertil blødkogt æg
Grovbollepizza med pesto og parmaskinke
Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Bagt æggekage med porre, champignon og salatost
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Shakshuka med yoghurt og persille
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Mørbrad a la creme med kartofler og grønt
Sprød æble-salat med citrondressing og mandler
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Ovnbagt laks med sellerifritter og agurkesalat
Skindstegt kuller med asparges, grønne bønner og bulgur
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Rodfrugtrøsti med varmrøget laks, avokado og krydderurtedip
Hakkebøf i bacon med salat og bearnaisedip
Rugbrød med ost dertil blødkogt æg, peberfrugt og gulerod
Yoghurt med blommer og mandler
Urteomelet med ost og hamburgerryg
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Squash-kager med smilende æg og pesto
Tomatsalat med mozzarella vendt med friske krydderurter
Grillet pestolaks med rødløg på spyd og salat
Osteomelet med skinke og forårsløg
Spicy spidskål med kylling og bacon
Ovnstegt kyllingelår og grøntsager med myntedressing
Nudler med svinekød, karry, aspargesbroccoli og porre
Grillet laks med frisk kartoffelsalat
Yoghurt med nøddeknas og bær dertil rugbrød med ost
Rugbrødsmad med tomatsalsa, salatost og mandler
Fyldt peberfrugt med kyllingefars og cherrytomater
Pasta med oksestrimler, champignon, fløde og ærter
Grillet nakkekotelet med spidskålssalat med hytteost
Stegt kulmule med spinat, ærter, forårsløg og semi-soltørrede tomater
Rugbrød med makrel og æg dertil æble og gulerod
Panderet med snittet grønt og æg serveret på rugbrød
Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Bundløs squashtærte med spidskålssalat
Wrap med marineret nakkekotelet, spidskål og chili-hvidløgsdressing
Tomatomelet med ost toppet fraiche og purløg
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Franskbrødssandwich med ost og peberfrugt dertil æg
Kartoffelsalat med cocktailpølser
Havregrød med peanutbutter
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med grov pesto
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Tomat-peberfrugtsuppe med krydrede oksekødboller
Panderet med svinekød, kartoffel, squash og ærter
Kyllingesteaks med champignonsauce og blomkålsris
Pariserbøf med rødbede, kapers, rødløg og æggeblomme dertil asparges
Skinkesalat på fuldkornsbrød med sukkerærter til
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Pasta med chorizo, peberfrugt, cherrytomater og fløde
Salat med røget laks, kartoffel, avokado og purløgsdressing
Lammekrone med bønnesalat og tzatziki
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Rugbrød med hakkebøf og spejlæg dertil æble
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Rugbrød med spejlæg og yoghurt med bær og mandler
Low carb kålwrap med hytteost og pesto
Valdemars kartoffelsuppe med grøntsager lavet på bål
Kartoffelpizza med mozzarella, kartoffel og lufttørret skinke
Tunsalat med ærter og æble på rugbrød
Fuldkornsbrød med æggesalat og forårsløg dertil snackgrønt
Rugbrød med æg, agurk og tomat
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Bagt proteinrig chokolademousse-kage
Hytteost-fladbrød med mozzarella, skinke og pesto
Havregrød med chia, chokolade og mandler
Stjerneskud på salat
Stjerneskudsalat med brødcroutoner og dressing
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Marineret kylling med søde kartoffelfritter, dip og bønnesalat
Pølser med kartoffelsalat og snackgrønt
Omelet med tomat og purløg dertil sennep
Rugbrød med æg og laks dertil spidskålssalat med ærter
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Stegt laks med spinat, tomat og fløde
Aspargessuppe med friske grønne asparges, pocheret æg og ostebrød
Kyllingefrikadeller med stuvet spidskål
Nakkekotelet med pastasalat med spidskål og ærter
Lammeculotte med spidskålssalat med spinat, ærter og feta
Fuldkornsbolle med parmaskinke og ost
Pasta med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce
Kalvefrikassé med asparges, ærter og kartofler
Fyldt aubergine med tun, tomat og bulgur med salat
Rugbrød med flødeost og fiskefrikadeller samt tomat og avokado
Tomatmad med hytteost dertil kogt æg, mandler og snackgrønt
Benløse fugle med kartofler og grønt
Rugbrød med hytteostsalat, blødkogt æg og chokolade
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Pasta med kylling, champignon og rucola
Stegt torsk med rissalat
Lammemørbrad med grov tzatziki og couscoussalat
Spicy chorizogryde med bønner, peberfrugt og tomat
Morgenmuffins med mandler og chokolade
Salat nicoise med tun, æg og kartofler
Fyldt kyllingebryst med bacon, flødeost og semi-soltørrede tomater med pastasalat
Fiskesuppe med kokosmælk og rejer
Fajita-kyllingesalat med tomatsalsa
Omeletrulle med ost og purløg
Moussaka med kartoffel og bechamelsauce
Shakshuka med et drys persille
Linsesalat med feta vendt i vinaigrette
Kokos-reje-suppe med peberfrugt
Stegt torsk med citron-smørsauce og peberfrugt
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Peberfrugt med flødeost og karse
Sprøde sugar snaps
Eggs benedict med skinke og purløg
Rejesalat på brød toppet med dild
Græsk yoghurt med kanelmysli og bær
Blomkålssalat med æble og olie-eddike-dressing
Skinkesandwich med bær til
Tomat-skinke-omelet med ost og urter
Edamame-tomat-salat med sesam
Sprød kyllingesalat med cherrytomater og mandler
Ovnbagt sesamlaks med tomat-pasta-salat
Purløgsomelet med skinke og tomat
Torsk med asparges og hollandaisesauce
Agurkestave som snacks
Pasta med laks, cherrytomater og kapers
Quinoasalat med spidskål, feta, rødløg og semi-soltørrede tomater
Biksemad med oksekød, rødbeder og spejlæg
Græsk salat med oliven og kylling
Krydret okseburger med spidskålsslaw
Toastbolle med flødeost og smilende æg
Salat med avokado og proteinhummus
Stegt laks med bagt rodfrugtsalat
Smovse blomkål vendt med pasta og lynstegt kylling
Passionsfrugt med fløde
Avokado med citron
Peberfrugt med hytteostfyld og mandler
Wok med tigerrejer og sesamfrø
Røget laks serveret med agurkesalat
Shepherds pie med græskarmos og græsk yoghurt på toppen
Omelet med parmaskinke og ost
Tortilla med tunsalat og purløg
Fyldt kyllingebryst med tomatsalat
Græsk yoghurt med bær og mandler
Kammuslinger og edamamebønner i flødesauce med sprød hjertesalat til
Pikant torskepakke med grøntsager vendt i sennepssauce
Stegt spidskålssalat med smilende æg og sprød parmaskinke
Hakkebøf med spicy dip og grønkålssalat med æble, tranebær og nødder
Squash-gulerods-fritters
Tortilla med pesto-ægge-salat
Sprød salat med blød ost toppet med ristede mandler
Græsk yoghurt med bærkompot og ristede mandler
Fyldt kyllingebryst med stegte gulerødder og sprød salat
Tunsandwich med agurk
Omelet med spinat, ost og tomat
Kylling i fad med blomkål og æble
Cremet blomkålssuppe med bacon
Lun pastasalat med kylling og bacon
Brød med æg og gulerodssnacks
Mozzarella og tomat med mandler og purløg
Pastasalat med æg, edamamebønner og tomater
Mexicansk inspireret spidskålsgryde med knasende topping og ost
Svensk pølseret med blomkål dertil salat
Dansk bøf med kartofler og brun sovs
Paprikabøf med grøn kartoffelsalat
Rugbrød med hytteost, tomat og avokado toppet med pistacienødder