Ingen varer i kurven.
Paprikakylling med tzatziki og salat
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Karbonade med sellerisalat med æble og gulerod
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Squash-gulerods fritters
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Ostesandwich med tomat og salat
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Tomatsalat med mozzarella vendt med friske krydderurter
Spaghetti med middelhavsgrøntsager serveret med sprød fisk
Ovnbagt blomkålsfad med steak
Citronkylling i flødesauce med kapers serveret på spidskål
Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Onepot pasta-pølseret vendt med bagt ost
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Farsbrød med bacon og kartoffelsalat med cherrytomater, ærter og radiser
Pastasalat med æg, skinke, hytteost, ærter og cherrytomater
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Laks og broccoli med lime-flødesauce
Pasta med oksestrimler, champignon, fløde og ærter
Æggepizza med tomat og bacon dertil spidskål med fraiche
Krydrede oksedeller med spidskålssalat med fennikel og rucola
Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Grillet ostesandwich med pesto og hytteostsalat
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing
Omelet med squash toppet med mandler og sur-sød sauce
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Rispapirruller og kinakål med steakstrimler, spirer, peanutbutter og sur-sød sauce
Klassisk burger med estragondressing
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Skinkesalat på fuldkornsbrød med sukkerærter til
Kyllingesteaks med champignonsauce og blomkålsris
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Græske kødspyd med kartoffel-blomkålssalat
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Rugbrød med med hakkebøf og spejlæg dertil æble
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Pastafad med skinke, ærter, spinat og ost
Big Mac Taco – Tortilla-oksekødsrulle med ost, salat og dressing
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Frikadeller med kartoffelsalat og gnavegrønt
Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner
Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Tortillatærte med bacon, cherrytomater og porre med spinatsalat
Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Ørredrillette med rugbrødschips
Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Stegt kotelet med pasta-spinatsalat og tomater
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Minifarsbrød af svinekød og kikærter samt salat med myntedressing
Græske frikadeller med ovnbagte kartofler og tzatziki
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Quesadillas med oksekød, spidskål og salsa
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Stegt spidskålssalat med smilende æg og sprød parmaskinke
Spejlæg med bønner, avokado og tomat
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing
Omelet med svampe, ost og grønkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Rugbrødsmadder med spegepølse og æg dertil agurk og tomat