Ristet brød med scrambled eggs og stegte tomater

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Scrambled eggs og stegte tomater

1 tomat
1 tsk. smør
2 skiver bacon
2 æg
2 spsk. fløde, 38 %
salt

Tilbehør

50 g fuldkornsbrød
1 tsk. smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær tomat i skiver. Kom lidt smør på en varm pande, og steg bacon og tomatskiver. Læg bacon på køkkenrulle, sæt tomat til side.
2
Pisk æg og fløde sammen, og krydr med lidt salt. Kom æggemassen på den samme pande, og rør rundt, imens den sætter sig.
3
Rist brødet.
4
Smør brødskiverne med smør, og servér med scrambled eggs, bacon og stegt tomat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Tomat
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Salt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt