Sandwich med hytteost og chorizopølse

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 18. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Dressing

10 g mayonnaise
1 tsk. sennep

Sandwich

1 fuldkornsbolle
1 dl persille
75 g spidskål
1 dl hytteost
30 g chorizopølse
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rør mayonnaise og sennep sammen.
2
Flæk bollen og smør dressingen på både over- og underbollerne.
3
Skyl og hak persillen groft.
4
Snit kålen fint og bland den sammen med persillen.
5
kom hytteost og kålblandingen på underbollen. Slut af med skiver af chorizopølse.
6
Luk sandwichen med overbollen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Spidskål
Håndfuld 3:Chorizopølse; hytteost
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Persille; sennep
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt