English breakfast med baked beans, champignon, spejlæg og bacon

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Grøntsager og baked beans

½ porre
100 g champignon, rå
1 tomat
10 g smør
salt og peber
½ ds. baked beans, i tomat sovs

Bacon og æg

2 skiver bacon
1 tsk. smør
1 æg

Tilbehør

1 skive fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær porre og champignon i tynde skiver og tomat i tykke skiver.
2
Steg porre, champignon og tomatskiver i smør. Krydr med salt og peber. Varm baked beans i en lille gryde eller mikroovn.
3
Steg bacon sprødt på en tør pande, og læg det på køkkenrulle. Kom smør i samme pande og spejl ægget.
4
Rist eventuelt brødet.
5
Servér baked beans med champignon, porre og tomat. Læg spejlægget på retten sammen med bacon eller læg spejlæg og bacon på brødet.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; porre; tomat
Håndfuld 3:Bacon; baked beans, i tomat sovs; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Smør
Smagsgivere:Salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt