Skyr med kanelgranola og banan

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 10. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kanelgranola

3 skiver rugbrød
30 g hasselnødder
1 spsk. frisk ingefær
30 g smør
1 spsk. brun farin
1 ½ dl havregryn
1 tsk. stødt kanel
1 nip salt

Andet

3 bananer
6 dl skyr naturel
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 160 grader varmluft.
2
Skær rugbrød i små tern og hak hasselnødder. Skrab skallen af ingefær og hak eller riv det fint.
3
Smelt smør og brun farin ved lav varme. Kom havregryn, rugbrød, hasselnødder og ingefær ved. Drys kanel og salt på. Vend granolaen rundt i et par minutter. Læg det på en bageplade med bagepapir og bag granolaen i cirka 25-30 minuttter til det bliver sprødt. Lad det afkøle og opbevar i en lukket beholder.
4
Skær banan i skiver.
5
Anret skyr med granola og banan.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Banan
Håndfuld 3:Skyr naturel
Håndfuld 4:Havregryn; rugbrød
Fedt:Hasselnød; smør
Smagsgivere:Brun farin; frisk ingefær; salt; stødt kanel
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt