Bagt græskar med løg og tomat dertil græsk yoghurt og chiliolie

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 hokkaido
1 lime
4 løg
1 tsk. salt
70 g tomatpuré
4 spsk. hvedemel
peber
20 g olie

Chiliolie

1 chili
30 g olie

Tilbehør

2 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Del græskar og fjern kernerne. Skær i tynde skiver - behold skallen på. Læg græskarstykkerne i et ovnfast fad.
3
Pres limesaft i en skål.
4
Skær løg i ringe og kram dem godt med salt. Vend dem så i limesaft, tomatpuré, hvedemel og peber. Fordel løgblandingen ovenpå græskar. Hæld olien over. Bag i cirka 40 minutter til løgene er karameliserede.
5
Hak chili fint og vend dem i olie.
6
Servér retten med græsk yoghurt og chiliolie på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; løg
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Håndfuld 4:Hvedemel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Chili; lime; peber; salt; tomatpuré
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt