Reje-pasta-ret med tomat og spinat vendt i krydderurter

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejeret

300 g tigerrejer, ferske fra frost
70 g pasta, tørret
1 løg
2 fed hvidløg
4 tomater
20 g olie
salt og peber
100 g spinatblade, rå
1 dl fløde, 38 %
2 dl krydderurter efter eget ønske

Andet

1 citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Optø rejerne og dup dem tørre.
2
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken.
3
Hak løg og hvidløg fint. Skær tomat i tern.
4
Varm olien op på en pande og svits løg og hvidløg i et par minutter. Kom rejerne ved og lad dem svitse i et minut ved høj varme. Krydr med salt og peber. Kom så tomat, spinat og fløde ved og sænk temperaturen, så retten netop er i kog. Lad den simre i et par minutter.
5
Hak krydderurter groft og rør dem i retten sammen med den kogte pasta.
6
Servér retten med citron til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Tigerrejer, fersk fra frost
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Citron; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt