Ingen varer i kurven.
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Salat med aspargesbroccoli, grønkål, solsikkekerner og tranebær
Kålsalat med valnødder, granatæble og vindruer
Rosenkålssalat med forårsløg, æble, bacon og hasselnødder
Frittata med broccoli og peberfrugt
Bønnefad med tzatziki og ristet tortilla
Ristet rugbrød med ost dertil blødkogt æg og æble
Skyr med kanelgranola og banan
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Æggesandwich med spinat, tomat og pesto dertil æble
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Karrygryde med græskar og linser toppet med ris
Spicy blomkålssuppe med linser
Cremet svampesuppe med hvide bønner og sprød topping
Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Shakshuka med yoghurt og persille
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Ricotta-hindbær pandekager med skyr
Ovnpandekage med pære, sprød topping og skyr
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Indisk curry med paneer og blomkål med ris og raita
Ymer med hindbær og rugbrødsdrys
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Lun jordskokkesalat med pesto, løg og kikærter
Squash-gulerods fritters
Rugbrød med hytteost og et drys af hasselnødder
Omelet med tomat og forårsløg
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Ostesandwich med tomat og salat
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Tomatsalat med mozzarella vendt med friske krydderurter
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Ristet bolle med flødeost, spejlæg og tomat
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Omelet og tomatsalat toppet med pinjekerner
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Kartoffelmadder med avokado og syltede rødløg
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Rugbrød med avokado og æg dertil æble
Ymer med mandel-rugbrødsmysli og bær
Edamamesalat med hytteost og vandmelon toppet med pinjekerner
Rugbrød med tomat, salatost og kogt æg med gulerodsstænger og urtedip
Madpakke-salat med ærter, salatost og røde bønner
Pastasalat med halloumi, artiskok og cherrytomat
Tortellini med stegte champignon og parmesan
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Ymer med jordbær og mandler
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Æggemad med forårsløg og mandeldrys dertil gulerodssnacks
Bær-spinatsmoothie med ingefær
Skyr med jordbær og kandiserede mandler
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Grillede nektariner med rosmarin
Kokos-skyr-is med grillet frugt
Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
French toast med bærkompot
Mexicansk tortilla med sorte bønner, peberfrugt og guacamole
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Krydret linsegryde med tomat, karry, peberfrugt, gulerod og ris
Spicy æggetortillawrap med ost og avokado
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Overnight oats med kefir, kiwi, chia og hørfrø
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Broccoli-kartoffeltærte med hytteost og salat
Falafel med sprød æblesalat og dilddressing
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg
Yoghurt med ristede havregryn, mandler og vindruer
Rødbedehummus med grøntsagssnacks og knækbrød
Spicy kikærtegryde med karrypasta, gulerod og ris
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Bulgursalat med tomat, oliven og feta
Kartoffel-chili med sorte bønner og fuldkornsbrød
Rugbrød med spejlæg og yoghurt med æble og valnødder
Ricotta-pandekager med bæryoghurt
Overnight oats a la gulerodskage med valnødder
Cremet pasta med ricotta og spinat toppet med tomater
Frokostsalat med æg, blomkål, grønne bønner, ærter og fraichedressing
Smoothiebowl med frosne brombær, banan, kiwi og havregryn
Tortillapizza med peberfrugt, rødløg, oliven og mozzarella
Bananskyr med æble og mandler
Spejlæg med bønner, avokado og tomat
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt
Kikærte-citronsuppe med ris, spinat og tahin
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Ristet rugbrød med ost dertil yoghurt med kiwi og mandler
Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager
French toast med friske bær, mandler og vaniljeskyr
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Omelet med svampe, ost og grønkål
Vaniljehavregrød med æble
Hvidkålssuppe med bønner dertil toastbrød med smør
Toastbrød med ost og skyr med mandler
Bolle med ricotta, tomat og avokado
Mac and cheese med bønnesalat
Makaroni i flødesauce med spidskål og krydderurter
Rugbrødsgrød kogt med honning toppet med bær og flødeskum
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Havregrød med solsikkekerner toppet med chokolade, smør og æble
Yoghurt med bærkompot og granola med tranebær
Bananpandekage med chokoladepeanut-topping og citrusfraiche
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Frokostsandwich med ost og tomat dertil gulerødder
Kikærtesuppe med skyr, pesto og sprødt brød
Fuldkornsbolle med ost og pålægschokolade dertil blødkogt æg
Fuldkornsbolle med ost og peberfrugt
Ymer med rugbrødsmysli med cashewnødder og solsikkekerner
Gulerodssuppe med edamamebønner
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Chokoladesandwich med vaniljeis og flødeskum pyntet med hindbær og guldstøv
Skyr med klementiner og topping af ristede havregryn
Toastbrød med spejlæg og gnavegrønt
Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød
Risengrød med smør og kanel
Chiagrød med kirsebærsovs og mandler
Ristet rugbrød med spejlæg og gnavegrønt
Stuvede bønner med naanbrød
Gratineret squash med grøntsagsfyld
Ristet rugbrød med chilifriskost og avokado
Risengrød med æbletopping og ristede valnødder
Bananyoghurt med ristede havregryn, mandler og et drys kanel
Fuldkornsbolle med friskost dertil yoghurt med valnødder
Julesmoothie med avokado
Bagt havregrød med æble og mandler
Okonomiyaki med sauce, mayonnaise og edamamebønner
Yoghurt med citrusfrugt og jule-choko-nøddeknas
Overnight oats med æble, appelsin og smag af julekrydderier
Rugbrød med æg og avokado dertil dadler og gulerodssnacks
Løgsuppe med linser og ostebrød
Hokkaidopandekager med chokolade og fraiche
Bagt græskar med løg og tomat dertil græsk yoghurt og chiliolie
Ostegratineret hokkaido med pasta og spinat
Middelhavskrydret butternut-squash bagt i tomatsauce med æg på toppen
Æggekage med sukkerærter og forårsløg
Knasende pastasalat med hytteost og æble
Røræg med hytteost og tomat på rugbrød toppet med græskarkerner
Ristet rugbrød med ost og æg dertil æblesnacks
Perlebyggrød med pære, smørklat og mandler
Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler
Ristet rugbrød med flødeost, banan og chokolade
Quinoadeller med avokadodip og stegt spidskål
Avokado med hytteost og rugbrød med æble i skiver
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Spidskålssalat med ristede kikærter, mandler og purløgsdressing
Rugbrød med rejeost og avokado dertil æg og gnavegrønt
Blomkål-kartoffelsuppe med ris
Tortillarulle med spidskål, rejeost og knas fra mandler
Skyr med æbletern og solsikkedrys
Pasta i tomatsauce med mozzarella og solsikkekerner
Yoghurtbowl med passionsfrugt, pistacienødder og pankodrys
Grøn smoothie med banan og spinat
Bolle med ost og peberfrugt dertil blødkogt æg
Panko french toast med stegt banan og bær
Panerede selleribøffer med æble-savoykålssalat og hvidløgsdressing
Rugbrødsmadder med avokado og mozzarella toppet med hasselnødder
Onepot pasta med salatost, svampe, gulerod og parmesanost
Kartoffel-blomkålssuppe med asparges og gulerod dertil brød og pesto
Bygotto med portobellosvampe og jordskokker
Rustik byggrød med mandler toppet med smør og hindbær
Plantebøf på toast med salat, gulerødder og avokadomos
Græsk yoghurt med granola og brombær
Pandekager med hasselnødder og bærkompot
Spidskålssalat med smilende æg og nødde-rugbrødsknas
Hokkaido-linseret med forårsløg og ris
Citronmuffins med birkes
Blommegrød med fløde, hasselnødder og citronskal
Yoghurt med blommer og mandler
Havregrød med kiwi, mandler og sesamfrø
Rugbrød med ost og skyr med kirsebær og mysli
Overnight havregryn med mandler toppet med banan og kirsebær
Vegetar carbonara med squash og svampe
Spinat-banan smoothie med mynte og hakket chokolade
Vaniljeskyr med figner, nødder og chokolade
Toastbolle med flødeost og smilende æg
Rugbrødsgrød med flødeskum og hasselnødder
Kartoffelmad med tomat og mayonnaise
Smoothie bowl med brombær, ribs, hasselnødder og chokolade
Skyrtrifli med nødde-havreknas og bær
Røræg med asparges og purløg dertil rugbrød og tomat
Rugbrød med hytteostsalat, blødkogt æg og chokolade
Flødestuvet spidskålsret med svampe og ost
Panderet med snittet grønt og æg serveret på rugbrød
Ristet rugbrød med spejlæg og avokado
A38 med mysli og agavesirup
Skyr med rabarberkompot og knas
Rugbrødsmad med tomatsalsa, salatost og mandler
Gulerodsfrikadeller med salat, radiser og fraiche
Kartoffelmad med salatostpesto, radiser og mayonnaise
Tykke yoghurtpandekager med jordbær og flødecreme
Overnight mysligrød med kokosmælk toppet med peanutbutter og bær
Rugbrød med æg, agurk og tomat
Rugbrød med hytteost, hasselnødder og æg dertil agurkestænger
Wrap hack med jordbær, banan, chokolade og peanutbutter
Karrykylling i kokosmælk med kogte ris
Eksotisk havregrød med kokosmælk og mango
Grillet halloumi med perlespeltsalat og bagte tomater
Spansk kartoffeltortilla med gnavegrønt og dressing
Marokkansk suppe med kikærter
Sommersmoothie med havregrynsknas
Asiatisk inspireret ret med stegte ris og æg
Rugbrød med pesto og ost dertil mozzarellasalat
Grøn pizza med mozzarella og artiskok
Havregrød med cream cheese topping og blødkogt æg
Fuldkornsbrød med æggesalat og forårsløg dertil snackgrønt
Øllebrød med flødeskum og bær
Mozzarellasalat med blomkål, fennikel og jordbær
Blomkålsgratin-pie med ærter
Sød havregrød med kokostopping og blødkogt æg til