Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kartoffelsalat med spidskål

130 g kartofler
100 g spidskål
75 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
1 tsk. paprika
salt og peber

Kyllingefrikadeller

1 fed hvidløg
½ squash, rå
½ citron
150 g hakket kyllingekød 3-6 %
salt
1 spsk. mælk, maks. 3,5%
1 spsk. olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler i letsaltet vand og læg dem til afkøling på en tallerken på køl.
2
Pres eller hak hvidløg. Riv squash og knug væske fra. Riv skallen fra citron.
3
Rør kyllingekød med salt, hvidløg, squash, revet citronskal og mælk, til farsen har en god konsistens. Lad hvile mens du laver resten af maden.
4
Varm en pande op med olie, og steg små frikadeller af farsen.
5
Snit spidskål fint, skær cherrytomater i halve, pres hvidløg og skær kartofler i kvarte.
6
Bland græsk yoghurt med hvidløg, paprika, salt og peber. Vend herefter dressingen med spidskål og tomater, og bland til sidst kartofler i.
7
Servér kyllingefrikadeller og kartoffelsalat med spidskål.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat; spidskål; squash, rå
Håndfuld 3:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt; hakket kyllingekød 3-6 %
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; hvidløg; paprika; salt; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt