Bagt grøntsagssuppe med ristede kikærter og brød
Denne her lækre og cremede grøntsagssuppe er smækfyldt med en masse gode sager fra planteriget, som først får en tur i ovnen sammen olie, timian og oregano. Turen i ovnen er med til at fremhæve grøntsagernes karakter og sødme, hvilket bidrager med masser af smagsmæssig dybde. Suppen er legeret med olivenolie, men har du en sjat fløde på lager, kan du også bruge det. Suppen får ved servering selskab af krydrede kikærter, en skefuld fraiche og lunt brød.
Suppe
Kikærter
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; peberfrugt, rød; sød kartoffel; tomat |
Håndfuld 3: | Kikært, tilberedt |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Ekstra jomfruolivenolie; olie |
Smagsgivere: | Bouillon; chilipulver; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen; timian; tørret oregano |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |