Boller i karrykål
En børneklassiker, der skaber minder med duften af karry og de søde æbler. Boller i karrykål er en Sense-inspireret klassiker fra mormors køkken, der smager skønt og har en lækker balance imellem de søde æbler, den krydrede karry, teksturen fra det snittede spidskål og sprødstegt bacon. Retten laves hurtigt og let i et fad i ovnen og er en familiefavorit, hvor alle kan være med til både at kokkerere og spise.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Spidskål; æble |
Håndfuld 3: | Bacon i skiver; kødbolle |
Håndfuld 4: | Fuldkornsris, Ris-fix |
Smagsgivere: | Peber; salt |
Mælkedressing: | Karrysuppe med kokosmælk, fra karton |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 635 | 2540 |
Fedt: | 33 g | 132 g |
Kulhydrat: | 57 g | 228 g |
Kostfibre: | 5 g | 20 g |
Protein: | 41 g | 164 g |