Broccolisalat med røde bønner
Hvis du drømmer om flere kødfrie dage, men har svært ved at se for dig, hvordan du kan lave indbydende og mættende måltider uden kød, så se med her. Denne vegetariske broccolisalat er et godt sted at starte, for den er både nem at lave og samtidig fuld af smag og mæthed. At den også er pæn at se på, gør kun det hele endnu bedre. Rødløg, peberfrugt og broccoli steges på en pande sammen med kidneybønner, inden det hele anrettes på friske salatblade og toppes med en skøn fraichedresseng og hvidløgs-brødcroutoner.
Brødcroutoner
Dressing
Stegte grøntager
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Blandet salat; broccoli, rå; peberfrugt; rødløg |
Håndfuld 3: | Kidneybønne, tilberedt |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; hvidvinseddike; salt; salt og peber; sukker |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |