Cremet svampesuppe med hvide bønner og sprød topping
Suppe er en fantastisk spise, særligt i de kolde måneder, hvor vi trænger til lidt ekstra at varme os på. Hvis du har trætte grøntsagsrester i køleskabet, så tøv ikke med at smide dem i suppegryden – langt de fleste rester kan forvandles til dampende varme og lækre supper. Her får du en opskrift på en mættende og cremet suppe med svampe og hvide bønner, der sikrer dig ekstra mæthed. Suppen toppes med smørstegte brødcroutoner og østershatte.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; svampemix, friske svampe; østershat |
Håndfuld 3: | Hvide bønner, tilberedte |
Håndfuld 4: | Fuldkornsbolle |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; citron; hvidløg; salt og peber; tørret timian |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Vand |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |