Kåldolmere med chorizo, ris og champignon i tomatsauce
Kåldolmere er meget andet end den klassiske farsfyldte udgave med brun sovs og kartofler, som vi kender fra mormorkøkkenet. Her får du en version, hvor spidskålsblade er blevet fyldt med chorizo, ris, champignon og soltørrede tomater. Også den brune sovs må se sig forvist til udgaven her, som i stedet bliver ledsaget af en hjemmelavet tomatsauce, som klæder det de spansk inspirerede kåldomere så godt.
Det skal du bruge
Kåldolmer
Tomatsauce
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Champignon, rå; hakkede tomater; løg; soltørret tomat; spidskål |
Håndfuld 3: | Chorizopølse, mini stege |
Håndfuld 4: | Ris |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Hvidløg; persille; salt og peber; sukker; tomatpuré; tørret oregano |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 630 | 1260 |
Fedt: | 30 g | 60 g |
Kulhydrat: | 68 g | 136 g |
Kostfibre: | 14 g | 28 g |
Protein: | 27 g | 54 g |