Ingen varer i kurven.
Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Alt materiale fra Sense
Viden
Alt lægefagligt
Lægens hjørne
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Rugbrød med tunsalat og lynmarineret spidskål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Mac and cheese med bønnesalat
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Ristet rugbrød med avokado, skinke og tomat dertil æg med sennep
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Rugbrødsgrød kogt med honning toppet med bær og flødeskum
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup
Bananpandekage med chokoladepeanut-topping og citrusfraiche
Omelet med pølse på rugbrød
Rugbrød med røget laks dertil spidskålssalat med hytteost og bær
Wok med kylling, nudler og broccoli toppet med peanuts og koriander
Kikærtesuppe med skyr, pesto og sprødt brød
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers
Pasta med laks og porre toppet med ost
Krydret karbonade med stuvede porrer
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Sandwich med tunsalat og agurk til
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Gullashsuppe med fraiche
Braiserede svinekæber i sauce med blomkål, rosenkål og bær til
Clubsandwich med kylling, bacon, tomat og sennep
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Toastbrød med spejlæg og gnavegrønt
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød
Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Stegt flæsk med persillesovs
Stuvede bønner med naanbrød
Pokebowl med kylling og edamamebønner
Laksefrikadeller med kartoffelbåde og grøn salat
Risengrød med æbletopping og ristede valnødder
Kålpølser med bulgursalat og grønlangkål
Okonomiyaki med sauce, mayonnaise og edamamebønner
Yoghurt med citrusfrugt og jule-choko-nøddeknas
Overnight oats med æble, appelsin og smag af julekrydderier
Andebryst med ovnkartofler og salat med broccoli, æble og dadler
Rugbrød med edamame-tunsalat dertil chokolade og mandler
Rugbrød med æg og avokado dertil dadler og gulerodssnacks
Broccolisalat med rødløg, dadler og valnødder toppet med bacon
Løgsuppe med linser og ostebrød
Sandwich med lufttørret skinke, æg og ost
Reje-pastaret med tomat og spinat vendt med krydderurter
Ostegratineret hokkaido med pasta og spinat
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Kyllingeburger med broccomole
Clubtortilla med kylling og karrydressing
Tomatsuppe med hjemmelavede kødboller og flute til
Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Skyr med kanelgranola og banan
Æggekage med sukkerærter og forårsløg
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Knasende pastasalat med hytteost og æble
Krydret kyllingeburger med ost og spidskål
Røræg med hytteost og tomat på rugbrød toppet med græskarkerner
Amagermad med rejesalat og æg dertil agurkestænger
Stegt torsk med perlebygsalat og hvidløgsdressing
Ristet rugbrød med ost og æg dertil æblesnacks
Wok med oksekød, ris og varm broccolisalat
Kylling og spaghetti i tomatsauce med grøntsager
Avokado med hytteost og rugbrød med æble i skiver
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Karryret med kylling, bacon og svampe
Sandwich med fiskefrikadeller og karrydressing
Fiskedeller med quinoa og salat med stegt squash
Sandwich med flødeost og bacon dertil æble, mandler og chokolade
Spidskålssalat med ristede kikærter, mandler og purløgsdressing
Rugbrød med rejeost og avokado dertil æg og gnavegrønt
Rugbrød med røræg og skinke dertil tomater og avokado
Blomkål-kartoffelsuppe med ris
Tortillarulle med spidskål, rejeost og knas fra mandler
Skinke-tortillatærte med tomat og basilikum
Rugbrød med æg og laks dertil spidskålssalat med ærter
Pasta i tomatsauce med mozzarella og solsikkekerner
Fiskefilet med kartofler, bønner og remouladesovs
Svinehjerter i flødesovs med kartofler, porrer og gulerødder
Rugbrød med leverpostej og syltede asier dertil gulerodsstave med spicy dip
Sandwich med leverpostej og saltkød
Hakkebøf med kartoffel-sellerimos med urter og brun sovs
Ricottasandwich med pesto, spinat og pistacienødder
Grovbollepizza med pesto og parmaskinke
Panerede selleribøffer med æble-savoykålssalat og hvidløgsdressing
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Selleri og æblesalat med flødedressing, bacon og æg
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Rugbrødsmadder med avokado og mozzarella toppet med hasselnødder
Onepot pasta med salatost, svampe, gulerod og parmesanost
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Sandwichbolle med leverpostej, bacon og agurk
Ovnpandekage med pære, sprød topping og skyr
Blomkål med rejer, ærter og urtedressing dertil brød
Paneret kylling med oste-urtefyld og æblesalat
Bygotto med portobellosvampe og jordskokker
Rustik byggrød med mandler toppet med smør og hindbær
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat
Fiskefilet med hokkaidofritter, dressing og remoulade
Kylling med svampe og æblesalat med urtedressing
Plantebøf på toast med salat, gulerødder og avokadomos
Græsk yoghurt med granola og brombær
Grillet laks med brombærsalat og flute
Pandekager med hasselnødder og bærkompot
Sandwich med parmaskinke og hytteost dertil snacks
Spidskålssalat med smilende æg og nødde-rugbrødsknas
Sellerirøsti-pandekager med spinat og parmaskinke
Sensommersuppe med kylling og flute
Ribeye steak med flødespidskål og frisk frugt
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Pastaret med oksekød og ærter
Højtbelagt rugbrød med spinat, laks, æg og hollandaisesauce
Butter Chicken med ris og salat
Porretærte med bacon og mornay sauce
Ærtepandekager med parmaskinke og bær
Kartoffel-baconsalat med radiser, ærter og røget makrel
Rugbrød med tunsalat og urter
Rugbrød med ost og skyr med kirsebær og mysli
Urtemuffins med bacon dertil gulerodssnacks
Tunbøf med penne vendt i fløde-tomatsauce med spidskål
Kyllingegryde med butternut-squash dertil blomkåls-brombærsalat
Overnight havregryn med mandler toppet med banan og kirsebær
Spinat-banan smoothie med mynte og hakket chokolade