Rugbrød med bælgfrugtsalat og bacon
Rugbrød med æg, tomat og makrel dertil agurk og peberfrugt
Sandwich med lufttørret skinke, æg og ost
Reje-pasta-ret med tomat og spinat vendt i krydderurter
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Oste-skinkebolle med grøntsagsstænger til
Fyldt kylling med ris og flødeost-sauce
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Stegte rosenkål vendt med bacon og pasta
Skyr med kanelgranola og banan
Stegt oksekødsret med spidskål og karry
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Ristet rugbrød med ost og æg dertil æblesnacks
Pasta med laks, asparges, spinat, ærter og pesto
Avokado med hytteost og rugbrød med æble i skiver
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Sandwich med fiskefrikadeller og karrydressing
Sandwich med flødeost og bacon dertil æble, mandler og chokolade
Kylling med svampesauce, spinat og ris
Rugbrød med leverpostej og syltede asier dertil gulerodsstave med spicy dip
Sandwich med leverpostej og saltkød
Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Ricottasandwich med pesto, spinat og pistacienødder
Grovbollepizza med pesto og parmaskinke
Krydrede frikadeller med bulgursalat og yoghurtdip
Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Bagt æggekage med porre, champignon og salatost
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Cottage pie med rodfrugtetopping
Wokret med svinemørbrad og grønt i karry-flødesauce med ris
Kyllingesalat med urtedressing og rugbrødsdrys
Rustik byggrød med mandler toppet med smør og hindbær
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Skinkegryde med svampe, bacon, fløde og tomat med kartoffel-sellerimos
Kyllingedeller med bagte rodfrugter og dip
Kylling i parmaskinke med pasta, gorgonzola, asparges og spinat
Wok med edamamebønner, spidskål og sugersnaps med rød karry og ris
Skindstegt kuller med asparges, grønne bønner og bulgur
Mini-farsbrød med parmaskinke og stuvet grønt
Græsk yoghurt med granola og brombær
Pandekager med hasselnødder og bærkompot
Sandwich med parmaskinke og hytteost dertil snacks
Sandwich med rullepølse og agurk
Spidskålssalat med smilende æg og nødde-rugbrødsknas
Madpandekager med krydret svinekød, fraiche, peberfrugt og spidskål
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Fladbrød med krydrede oksekødboller, salat og yoghurtdressing
Fiskefad med mørksej, porre, gulerod og hvidvin med kartofler
Indisk curry med kikærter, spinat, ris og raita
Cottage-zucchini-pasta
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing
Stegte nudler med rejer, slikærter og peberfrugt
Rodfrugtrøsti med varmrøget laks, avokado og krydderurtedip
Hakkebøf i bacon med salat og bearnaisedip
Krydret bønnegryde med tomat, peberfrugt og gulerod med ris
Rugbrød med tunsalat og urter
Vegetarisk jambalaya med ris
Rissalat med æble, hasselnødder og basilikumdressing
Squash-kager med smilende æg og pesto
Rugbrød med ost og skyr med kirsebær og mysli
Overnight havregryn med mandler toppet med banan og kirsebær
Shepherds pie med linser og dampede grønne bønner
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Måltidssalat med kylling og pasta
Cremet kalkungryde med squash og nudler
Wrap med skinke-spidskåls-salat
Pølse-pasta-ret med salat
Lun pasta-spidskåls-salat med edamamebønner
Nudler med svinekød, karry, aspargesbroccoli og porre
Rugbrød med nem tunsalat
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Rugbrød med rejer og dilddressing dertil æble
Kylling med grøntsager, rød karry og nudler
Grillet nakkekotelet med spidskålssalat med hytteost
Krydrede grøntsagsdeller med kikærtesalat
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Italienske kødboller med ratatouille og pasta
Pasta med tun, semi-soltørrede tomater og spinat
Fyldt kyllingebryst med pesto, semi-soltørrede tomater, ovnkartofler og lyn-coleslaw
Rugbrød med makrel og æg dertil æble og gulerod
Panderet med snittet grønt og æg serveret på rugbrød
Bananskyr med æble og mandler
Ristet rugbrød med avokado, skinke og tomat dertil æg med sennep
Toastbrød med ost og skyr med mandler
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
Mørksej med kartoffel, peberfrugt, oliven, tomat, artiskokhjerter og purløgscreme
Wrap med marineret nakkekotelet, spidskål og chili-hvidløgsdressing
Vietnamesisk kylling med ris og stegte grøntsager
Ovnbagt pasta i kødsovs med aubergine og ost
Wok med kylling, broccoli og kinakål
Fiskefrikadeller med couscoussalat med broccoli
Italienske kødboller med tomatsauce toppet med parmesan og persille
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med grov pesto
Panderet med svinekød, kartoffel, squash og ærter
Pariserbøf med rødbede, kapers, rødløg og æggeblomme dertil asparges
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Cremet kyllinge-pasta-salat med sorte bønner
Lammekrone med bønnesalat og tzatziki
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Rugbrød med hakkebøf og spejlæg dertil æble
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Valdemars kartoffelsuppe med grøntsager lavet på bål
Mørksej i rød karry med grønt og ris
Karbonade med stuvet grønt og kartofler
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Kyllingeschnitzel med grønne asparges, ærter og kartoflel
Mac and cheese med salsiccia og salat
Stegt torsk med risotto med ærter og asparges
Hytteost-fladbrød med mozzarella, skinke og pesto
Grillspyd med oksekød, coleslaw og bagt kartoffel
Stjerneskudsalat med brødcroutoner og dressing
Kåldolmere med chorizo, ris og champignon i tomatsauce
Pasta med rejer, hvidvin, babyspinat og cherrytomater
Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt
Pita med krydrede oksestrimler, spidskål, forårsløg og spicy dressing
Mexicansk tortilla med sorte bønner, peberfrugt og guacamole
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Heavenly Herby Salad
Pølser med kartoffelsalat og snackgrønt
Rugbrød med æg og laks dertil spidskålssalat med ærter
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Kyllingefrikadeller med stuvet spidskål
Nakkekotelet med pastasalat med spidskål og ærter
Oksefarsspyd med ovnkartofler, salat og yoghurtdressing
Stegt torsk med mangosalsa og ris
Nudelsalat med kylling og grønt med soja-sesamdressing
Pasta med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce
Fyldt aubergine med tun, tomat og bulgur med salat
Græsk farsbrød med ovnkartofler, tzatziki og græsk salat
Fiskefad med lyssej, tomat, oliven og peberfrugt med pasta
Beef wellington med svampefyld, flødesauce og bagte rødløg
Grøntsagssuppe med fraiche og pesto-ostebrød
Fiskepakke med torsk, spinat, fløde og citron med kartofler
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Fiskepakke med urtekartofler
Lammecurry med peberfrugt, tomat og ris
Wrap med krydret kylling, salat, agurk, tomat og dressing
Fyldt kyllingebryst med bacon, flødeost og semi-soltørrede tomater med pastasalat
Fiskesuppe med kokosmælk og rejer
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Pasta med laks, cherrytomater og kapers
Biksemad med oksekød, rødbeder og spejlæg
Risret med skinke, æg, karry, ærter, peberfrugt og gulerod
Krydret okseburger med spidskålsslaw
Toastbolle med flødeost og smilende æg
Millionbøf med rodfrugtmos
Kylling i baconsvøb med ovnstegte rodfrugter, rødløg og krydderurtedip
Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
Indisk curry med ris toppet med koriander
Salat med avokado og proteinhummus
Smovse blomkål vendt med pasta og lynstegt kylling
Pasta med kødsauce og kidneybønner
Kartoffel-blomkålssuppe med kylling og sprød topping
Stegt rødspætte med krydderurtedressing og frisk salat til
Kammuslinger og edamamebønner i flødesauce med sprød hjertesalat til
Medister med brun sovs, kartofler og ærter
Tortillawrap med tun, majs og peberfrugt
Stegt spidskålssalat med smilende æg og sprød parmaskinke
Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Familielasagne med oksekød og usynlige rodfrugter
Kyllingelår med vindruer, ris og grønne bønner
Stegt lyssej med urtekartofler og cremet spidskålssalat med æble
Forloren hare med kartofler, sovs og grønt
Stegt torsk med jordskokkepuré, champignon og porre
Oksegryde med rødvin, gulerod, champignon og bacon med kartoffel-jordskokkemos
Skinkesandwich med hytteost og tomat dertil kiwi
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Grøntsagswok med rejer, østerssauce og ris
BBQ-kylling med ovnkartofler og coleslaw
Medister med stuvet hvidkål og kartofler
Koteletter i fad med peberfrugt, champignon, tomat og fløde
Fiskefrikadeller med bulgursalat
Blomkålssalat med vandmelon toppet med æg
Stegt laks og grøntsager med knasende melonsalat
Squash-gulerods-fritters
Kartofler og champignon i flødesauce med ristet brød til
Kyllingesandwich med pesto og ost
Fyldt kyllingebryst med stegte gulerødder og sprød salat
Kylling i fad med blomkål og æble
Tatar rørt med krydderurter serveret med stegt rugbrødsknas og ost på toppen
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Svensk pølseret med blomkål dertil salat
Dansk bøf med kartofler og brun sovs
Paprikabøf med grøn kartoffelsalat
Cremet pastasalat med spidskål og kylling
Spaghetti og gulerodsstrimler med kødsauce
Stegt torskerogn med avokado og æblesalat dertil snackgrønt
Kyllingekarbonade med stuvede grøntsager
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Pasta med laks og porre toppet med ost
Sandwich med tunsalat og agurk til
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Omelet fyldt med baconstegte grøntsager
Krydret karbonade med stuvede porrer
Fiskefilet på lynmarineret spidskål toppet med rejer, mayonnaise og spejlæg
Cremet grøntsagsstrimler og pasta med bacon
Porretærte med skinke og feta
Fiskepakke med pesto, kartofler, peberfrugt og champignon
Æggesalat med bacon og grøntsagsstave
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød
Gryderet med kylling, peberfrugt, tomat og fløde med couscous
Frikadellesandwich med rødkål
Hokkaidocurry med gulerod og kikærter med ris
Kylling med fløde, champignon, peberfrugt og pasta
Krydret hokkaidosuppe med stegt torsk og brød
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Bønnefad med tzatziki og ristet tortilla
Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre
Wokret med svinekød, squash, grønne bønner, thai basilikum og ris
Farseret porre med kartofler og grønt
Onepot med græskar, oksekød, røde bønner og pasta