Ingen varer i kurven.
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Oste-skinkebolle med grøntsagsstænger til
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Bønnefad med tzatziki og ristet tortilla
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Skyr med kanelgranola og banan
Stegte rosenkål vendt med bacon og pasta
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre
Wokret med svinekød, squash, grønne bønner, thai basilikum og ris
Farseret porre med kartofler og grønt
Onepot med græskar, oksekød, røde bønner og pasta
Kyllingegryde med svampe, ærter, fløde og hvidvin med pasta
Krydrede frikadeller med bulgursalat og yoghurtdip
Frittata med savoykål, spinat og ærter med rugbrød
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Ristet rugbrød med avokado og salatost toppet med krydderurter
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Cottage pie med rodfrugtetopping
Wokret med svinemørbrad og grønt i karry-flødesauce med ris
Kyllingesalat med urtedressing og rugbrødsdrys
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Sandwichbolle med leverpostej, bacon og agurk
Ovnpandekage med pære, sprød topping og skyr
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Kyllingeburger med tomat, salat og karrydressing
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Rugbrød med æg, tomat og radiser
Røræg med ærter toppet med lufttørret skinke
Karbonade med sellerisalat med æble og gulerod
Skinkegryde med svampe, bacon, fløde og tomat med kartoffel-sellerimos
Madpandekager med krydret svinekød, fraiche, peberfrugt og spidskål
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Squash-gulerods fritters
Pastaret med kylling og ærter
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Cæsarsalat med hvidløgsstegte brødcroutoner
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Pastasalat med bacon, røde bønner og grov dressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Spaghetti med middelhavsgrøntsager serveret med sprød fisk
Rugbrød med krydret kyllingebøf og lynmarineret spidskål
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Rugbrød med hvidløgsost og parmaskinke serveret med hytteostsalat
Onepot pasta-pølseret vendt med bagt ost
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Pastasalat med æg, skinke, hytteost, ærter og cherrytomater
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Tortillarulle med æg, tomat, spidskål og mandler
Tortillarulle med tunsalat og spidskål
Flanksteak med pastasalat og urtedressing
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Æggepizza med tomat og bacon dertil spidskål med fraiche
Fiskepakke med urtekartofler
Madpakke-salat med ærter, salatost og røde bønner
Marineret lammeculotte med tzatziki og salat
Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Fyldt svinemørbrad med lufttørret skinke, tomat og flødeost og quinoasalat
Spicy tundeller med cremet blomkålssalat og krydderurtekartofler
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
Fiskefrikadeller med kartoffel-blomkålssalat
Ovnbagt pasta i kødsovs med aubergine og ost
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Stegt torskerogn på rugbrød med kapers
Klassisk burger med estragondressing
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Skinkeomelet med spinat og rugbrød
Citronpasta med ricotta toppet med skinketern og pinjekerner
Græske kødspyd med kartoffel-blomkålssalat
Kyllingesalat med ristet brød og tomatsalat
Rugbrød med med hakkebøf og spejlæg dertil æble
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Sandwich med avokado, skinkesalat og grøntsagssnacks
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Pastafad med skinke, ærter, spinat og ost
Big Mac Taco – Tortilla-oksekødsrulle med ost, salat og dressing
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Kåldolmere med kartofler, brun sovs og grønne bønner
Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
Grillspyd med oksekød, coleslaw og bagt kartoffel
Pita med krydrede oksestrimler, spidskål, forårsløg og spicy dressing
Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Mexicansk tortilla med sorte bønner, peberfrugt og guacamole
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Pasta med svinemørbrad, champignon og spinat i cremet hvidvinssauce
Wok med oksekød, spidskål, grønne bønner, ærter og nudler
Røræg med ristet rugbrød, sprød parmaskinke og snackgrønt
Fuldkornsbolle med ost, grønt og avokado
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Frikadeller med kartoffelsalat og gnavegrønt
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Fyldt kyllingebryst i bacon og grøn bønnesalat med perlespelt, feta og kerner
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Pasta med kødboller og tomatsauce toppet med persille og ost
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Kyllingefrikassé med asparges, kartofler og ærter
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Pasta med tigerrejer, asparges og tomat i flødesauce
Krydrede oksefarsspyd med bulgursalat
Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og flødesovs
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Bowl med rejer, kål, edamame, ris og sesam-sojadressing
Stegte ris med oksekød, gulerod og ingefær toppet med sesam og frisk agurkesalat
Majspandekager med kyllingefyld og spinat
Karrykål med kylling, ris og spidskål
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Overnight oats med kefir, kiwi, chia og hørfrø
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Risnudler med flanksteak og asiatisk inspireret salat
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Spinatpandekager med kylling, spidskål og dressing
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Wok med kylling, kål, porre og gulerod med nudler
Krydrede kødboller i tomatsauce med couscous
Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Mørbradsstrimler i sur-sød sauce med grøntsager og ris
Fiskefad med kartofler, porre og spinat
Tortillatærte med bacon, cherrytomater og porre med spinatsalat
Tortillawrap med krydret svinekød, salat og hvidløgsdressing
Millionbøf med rodfrugtmos
Spicy kikærtegryde med karrypasta, gulerod og ris
Kylling i baconsvøb med ovnstegte rodfrugter, rødløg og krydderurtedip
Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Ovnbagt pasta med bacon og parmesan
Kartoffel-chili med sorte bønner og fuldkornsbrød
Flødekylling med asparges, spinat og pasta
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Overnight oats a la gulerodskage med valnødder
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Minifarsbrød af svinekød og kikærter samt salat med myntedressing
Græske frikadeller med ovnbagte kartofler og tzatziki
Cremet pasta med ricotta og spinat toppet med tomater
Italienske kødboller med tomatsauce toppet med parmesan og persille
Quesadillas med oksekød, spidskål og salsa
Tortillapizza med peberfrugt, rødløg, oliven og mozzarella
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Bananskyr med æble og mandler
Kartoffelmadder med karrycreme og gnavegrønt
Kikærte-citronsuppe med ris, spinat og tahin
Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Lasagne med oksekød og kartofler
Skinkesandwich med hytteost og tomat dertil kiwi
Sandwich med æggesalat og kål dertil æble
Amagergryde med oksekød, hvidkål, kartofler og pasta
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Rugbrød med tunsalat og lynmarineret hvidkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Rugbrød med kyllingepålæg og hytteost toppet med mandler
Toastbrød med ost og skyr med mandler
Grøntsagsomelet med skinke og ost serveret på ristet brød
Mac and cheese med bønnesalat
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Ristet rugbrød med avokado, skinke og tomat dertil æg med sennep
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Rugbrødsgrød kogt med honning toppet med bær og flødeskum
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup
Bananpandekage med chokoladepeanut-topping og citrusfraiche
Omelet med pølse på rugbrød
Rugbrød med røget laks dertil spidskålssalat med hytteost og bær
Wok med kylling, nudler og broccoli toppet med peanuts og koriander
Kikærtesuppe med skyr, pesto og sprødt brød
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers
Pasta med laks og porre toppet med ost
Krydret karbonade med stuvede porrer
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Sandwich med tunsalat og agurk til
Rugbrød med hytteost og æg dertil cashewnødder og æble
Morgentallerken med brød, æg og ymer med kiwi
Gullashsuppe med fraiche
Braiserede svinekæber i sauce med blomkål, rosenkål og bær til
Clubsandwich med kylling, bacon, tomat og sennep
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Toastbrød med spejlæg og gnavegrønt
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Linsesuppe toppet med agurketern dertil pestobrød
Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Stegt flæsk med persillesovs
Stuvede bønner med naanbrød
Pokebowl med kylling og edamamebønner