Karryfad med kødboller og ris

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 23. november 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kødboller

1 lille løg
300 g hakket kyllingekød 3-6 %
1 æg
1 spsk. hvedemel
½ tsk. salt
1 knsp. peber

Karryret

300 g hvidkål
1 porre
1 æble
1 bouillon, terning
2 dl kogende vand
1 spsk. majsstivelse
1/3 dl fløde, 38 %
3 tsk. karrypulver
salt og peber

Andet

80 g fuldkornsris, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Riv løget eller hak det fint. Rør kyllingekød, æg, hvedemel, salt, peber og løg sammen til en fars. Form 8 kødboller og sæt dem til side.
3
Snit hvidkål og porre fint, skær æblet i både. Kom det i et ovnfast fad.
4
Opløs bouillonterning i kogende vand og rør majsstivelse ud i lidt koldt vand.
5
Hæld så bouillon, fløde, karry, salt, peber og blandingen med majsstivelse hen over grøntsager og æble. Vend blandingen rundt.
6
Læg kødbollerne øverst.
7
Bag retten i cirka 30 minutter, til kødbollerne er gennembagte.
8
Kog risene efter anvisning på pakken.
9
Servér kødboller, grøntsager og ris.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hvidkål; løg; porre; æble
Håndfuld 3:Hakket kyllingekød 3-6 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; hvedemel; majsstivelse
Fedt:Fløde, 38 %
Smagsgivere:Bouillon, terning; karrypulver; peber; salt; salt og peber
Frit:Kogende vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt