Kikærtedeller med ærtedip og tortillachips

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 15. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kikærtedeller

100 g squash, rå
1 gulerod
100 g kikærter, tilberedte
1 æg
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. spidskommen
salt og peber
10 g olie

Ærtedip

100 g grønne ærter, dybfrost
½ tsk. hvidløgspulver
60 g fraiche, maks. 9 %
salt og peber

Andet

½ fuldkornstortillawrap
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Riv squash og gulerod. Rør squash, gulerod, kikærter, æg, hvidløgspulver, spidskommen, salt og peber sammen til en lidt klistret fars.
2
Steg kikærtedellerne i olie, til de er gyldne på begge sider.
3
Damp ærterne kortvarigt, hæld væden fra og blend dem.
4
Rør fraiche og hvidløgspulver sammen med ærterne og smag til med salt og peber.
5
Rist tortillaen på brødristeren eller på en pande.
6
Servér kikærtedellerne med ærtedip og tortilla chips.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; gulerod; squash, rå
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; æg
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløgspulver; salt og peber; spidskommen
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt