Kødboller i tomatsauce med ris

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 35 min.
Antal:
Udgivet d. 4. februar 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kødboller

300 g hakket gris og kalv, 4-7 %
1 ½ spsk. rasp
1 æg
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2 tsk. tørret oregano

Tomatsauce

1 fed hvidløg
1 løg
1 spsk. olivenolie
1 ds. hakkede tomater
1 lille peberfrugt
1 tsk. tørret oregano

Tilbehør

80 g fuldkornsris, rå
40 g oliven
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakke.
2
Ælt det hakkede kød med rasp, æg, salt, peber og oregano. Sæt det på køl.
3
Hak hvidløg og løg og svits dem klare i olie på et varmt blus eller grill.
4
Tilsæt tomater, hakket peberfrugt og oregano. Lad saucen koge i 5 minutter.
5
Form kødet til boller og læg dem i saucen. Lad retten simre i cirka 20 minutter til kødbollerne er klar.
6
Servér kødbollerne med sauce samme med ris, oliven og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; peberfrugt
Håndfuld 3:Hakket gris og kalv, 4-7 %; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; rasp
Fedt:Oliven; olivenolie
Smagsgivere:Hvidløg; peber; salt; tørret oregano
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt