Krydret grøntsagssuppe med sprød parmaskinke
Der er fuld smæk på smagen i denne fyldige grøntsagssuppe, som på kølige dage varmer helt ud i fingerspidserne. Grøntsagssuppen er baseret på en kombination af kartofler, gulerødder, knoldselleri og peberfrugt, mens karry, garam masala og gurkemeje sender spiseoplevelsen i retning af det indiske smagsunivers. Dertil kommer en topping bestående af sprødstegt parmaskinke for et ekstra skud umami.
Det skal du bruge
Topping
Suppe
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Gulerod; knoldselleri; løg; peberfrugt |
Håndfuld 3: | Parmaskinke |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Fløde, 38 %; smør |
Smagsgivere: | Garam masala; gurkemeje; hvidløg; hønsekødsbouillon; karrypulver; salt og peber |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 580 | 1740 |
Fedt: | 29 g | 87 g |
Kulhydrat: | 53 g | 159 g |
Kostfibre: | 10 g | 30 g |
Protein: | 19 g | 57 g |