Græsk yoghurt med granola og brombær
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Overnight oats med hasselnødder og jordbær
Skyr med hindbærkompot
Fiskefad med mørksej, porre, gulerod og hvidvin med kartofler
Indisk curry med kikærter, spinat, ris og raita
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Omelet med tomat og forårsløg
Hakkebøf i bacon med salat og bearnaisedip
Krydret bønnegryde med tomat, peberfrugt og gulerod med ris
Yoghurt med blommer og mandler
Havregrød med kiwi, mandler og sesamfrø
Urteomelet med ost og hamburgerryg
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Rissalat med æble, hasselnødder og basilikumdressing
Havregrød med bær, nødder og chokolade
Æggesalat med edamamebønner og tomater
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Osteomelet med skinke og forårsløg
Spicy spidskål med kylling og bacon
Ovnstegt kyllingelår og grøntsager med myntedressing
Grillet laks med frisk kartoffelsalat
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Sommersmoothie med havregrynsknas
Grillet nakkekotelet med spidskålssalat med hytteost
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Havregrød med nøddetopping og bær
Grøn wokret med edamamebønner, peberfrugt og østerssauce med ris
Stegt kulmule med spinat, ærter, forårsløg og semi-soltørrede tomater
Fyldt kyllingebryst med pesto, semi-soltørrede tomater, ovnkartofler og lyn-coleslaw
Grillspyd med marineret mørbrad og grønt med kartoffelsalat
Bananskyr med æble og mandler
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Bundløs squashtærte med spidskålssalat
Mørksej med kartoffel, peberfrugt, oliven, tomat, artiskokhjerter og purløgscreme
A38 med revet æble, mandler og chokolade
Vietnamesisk kylling med ris og stegte grøntsager
Tomatomelet med ost toppet fraiche og purløg
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Wok med kylling, broccoli og kinakål
Aromatisk kold havregrød med mandler
Havregrød med peanutbutter
Kold kakaohavregrød med mandeltopping
Risret med soltørrede tomater og sorte bønner
Stuvede ærter og gulerødder med cocktailpølser og asparges
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med grov pesto
Panderet med svinekød, kartoffel, squash og ærter
Pariserbøf med rødbede, kapers, rødløg og æggeblomme dertil asparges
Bær-spinatsmoothie med ingefær
Skyr med jordbær og kandiserede mandler
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Salat med røget laks, kartoffel, avokado og purløgsdressing
Lammekrone med bønnesalat og tzatziki
Hakkebøf med ovnbagte grøntsager og krydderurtedressing
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Low carb kålwrap med hytteost og pesto
Valdemars kartoffelsuppe med grøntsager lavet på bål
Mørksej i rød karry med grønt og ris
Overnight oats med chiafrø, æble og smag af kardemomme
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Hytteost-fladbrød med mozzarella, skinke og pesto
Havregrød med chia, chokolade og mandler
Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Marineret kylling med søde kartoffelfritter, dip og bønnesalat
Omelet med tomat og purløg dertil sennep
Yoghurt med ristede havregryn og kiwi
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Stegt torsk med mangosalsa og ris
Lammeculotte med spidskålssalat med spinat, ærter og feta
Fyldt aubergine med tun, tomat og bulgur med salat
Banansmoothie med havregryn og chokolade
Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Havregryn med æble, rosiner og mælk
Fiskepakke med urtekartofler
Lammecurry med peberfrugt, tomat og ris
Grøntsagssuppe med peberfrugt, sød kartoffel og kikærter
Stegt torsk med rissalat
Stegt forel med rød karry, grønt og ris
Oksegryde med kartoffel-selleri-mos
Banansmoothie med avokado, ærter og spinat
Salat nicoise med tun, æg og kartofler
Poke bowl med teriyakilaks og avokado
Chili sin carne med sorte bønner, peberfrugt, avokado og ris
Fiskesuppe med kokosmælk og rejer
Jordbærsmoothie med chokolade
Fajita-kyllingesalat med tomatsalsa
Omeletrulle med ost og purløg
Shakshuka med et drys persille
Kokos-reje-suppe med peberfrugt
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Hjertesalatblade med kødpålæg og hytteost
Peberfrugt med flødeost og karse
Sprøde sugar snaps
Overnight-grød med mandler og bær
Græsk yoghurt med kanelmysli og bær
Blomkålssalat med æble og olie-eddike-dressing
Tomat-skinke-omelet med ost og urter
Edamame-tomat-salat med sesam
Sprød kyllingesalat med cherrytomater og mandler
Gulerodssuppe med edamamebønner toppet med ristede mandler
Edamamesalat med mango og cremet avokadomos
Karrykylling med ris og forårsløg
Purløgsomelet med skinke og tomat
Rissalat med sorte bønner og avokado
Torsk med asparges og hollandaisesauce
Agurkestave som snacks
Gulerødder som snacks
Spicy linsesuppe med rød karrypasta, tomat og kokosmælk
Quinoasalat med spidskål, feta, rødløg og semi-soltørrede tomater
Græsk salat med oliven og kylling
Risret med skinke, æg, karry, ærter, peberfrugt og gulerod
Millionbøf med rodfrugtmos
Kylling i baconsvøb med ovnstegte rodfrugter, rødløg og krydderurtedip
Indisk curry med ris toppet med koriander
Salat med avokado og proteinhummus
Stegt laks med bagt rodfrugtsalat
Kartoffel-blomkålssuppe med kylling og sprød topping
Havregrød toppet med valnødder og æble
Passionsfrugt med fløde
Avokado med citron
Æg med mayonnaise og karse
Æblebåde med peanutbutter og et drys salt
Blandede nødder
Peberfrugt med hytteostfyld og mandler
Wok med tigerrejer og sesamfrø
Røget laks serveret med agurkesalat
Sheppards pie med græskarmos og græsk yoghurt på toppen
Omelet med parmaskinke og ost
Rejecocktail med asparges og et drys sesamfrø
Fyldt kyllingebryst med tomatsalat
Græsk yoghurt med bær og mandler
Risotto med svampe toppet med parmesanost
Kammuslinger og edamamebønner i flødesauce med sprød hjertesalat til
Pikant torskepakke med grøntsager vendt i sennepssauce
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Kyllingelår med vindruer, ris og grønne bønner
Krydret fyldig tomatsuppe med peberfrugt, gulerod og kikærter
Stegt lyssej med urtekartofler og cremet spidskålssalat med æble
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager
Havregrød med bær og kokosflager
Grøn smoothie med banan og spinat
Grøntsagswok med rejer, østerssauce og ris
BBQ-kylling med ovnkartofler og coleslaw
Koteletter i fad med peberfrugt, champignon, tomat og fløde
Stegt laks og grøntsager med knasende melonsalat
Sprød salat med blød ost toppet med ristede mandler
Græsk yoghurt med bærkompot og ristede mandler
Fyldt kyllingebryst med stegte gulerødder og sprød salat
Omelet med spinat, ost og tomat
Kylling i fad med blomkål og æble
Cremet blomkålssuppe med bacon
Kyllingefrikassé med gulerødder og kartofler
Proteinsmoothie med bær
Mozzarella og tomat med mandler og purløg
Yoghurt med mandelmysli toppet med kiwi og æble
Paprikabøf med grøn kartoffelsalat
Omelet fyldt med baconstegte grøntsager
Spidskålssalat med varmrøget laks
Fiskepakke med pesto, kartofler, peberfrugt og champignon
Skyr med klementiner og topping af ristede havregryn
Chiagrød med kirsebærsovs og mandler
Hokkaidocurry med gulerod og kikærter med ris
Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Broccoli-spinatsalat med ost toppet med mandler
Myntesmoothie med chokolade
Frittata med broccoli og peberfrugt
Porre-blomkålssuppe med bacon
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Karrygryde med græskar og linser toppet med ris
Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Wokret med svinekød, squash, grønne bønner, thai basilikum og ris
Oksesteak med coleslaw med skyrdressing
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Cottage pie med rodfrugtetopping
Mørbrad a la creme med kartofler og grønt
Wokret med svinemørbrad og grønt i karry-flødesauce med ris
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Indisk curry med paneer og blomkål med ris og raita
Jordskokkesuppe med bacon, svampe og æbletopping
Paprikakylling med tzatziki og salat
Lun jordskokkesalat med pesto, løg og kikærter
Skinkegryde med svampe, bacon, fløde og tomat med kartoffel-sellerimos
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Blomkåls-porresuppe med bacon
Ovnbagt blomkålsfad med steak
Citronkylling i flødesauce med kapers serveret på spidskål
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Laks og broccoli med lime-flødesauce
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Fyldt svinemørbrad med lufttørret skinke, tomat og flødeost og quinoasalat
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillede nektariner med rosmarin
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Kokos-skyr-is med grillet frugt