Ingen varer i kurven.
Jordskokkesuppe med bacon, svampe og æbletopping
Paprikakylling med tzatziki og salat
Lun jordskokkesalat med pesto, løg og kikærter
Skinkegryde med svampe, bacon, fløde og tomat med kartoffel-sellerimos
Steakstrimler med løg og kartofler med spidskålssalat
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Omelet med tomat og forårsløg
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Kylling-baconspyd med bagte rodfrugter og cherrytomater med hvidløgsdressing
Linsesalat med æg, urter og dilddressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Blomkåls-poresuppe med bacon
Sheppards pie med linser og dampede grønne bønner
Ovnbagt blomkålsfad med steak
Citronkylling i flødesauce med kapers serveret på spidskål
Ærtesalat med sprøde kikærter og æg
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Bagte grøntsager med halloumi og persilledip
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Kyllingebryst i sennepssauce med kapers og spidskålssalat
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Kikærter og svampe i tomatflødesauce
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Laks og broccoli med lime-flødesauce
Kyllingegryde med ris og svampe serveret på spidskålsstrimler
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Kyllingegryde med cider, fløde, ærter og porre med ris
Fiskepakke med torsk, porre, fennikel og citron med urtekartofler
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Grillspyd med kylling, halloumi og cherrytomater med grøn kartoffelsalat
Fyldt svinemørbrad med lufttørret skinke, tomat og flødeost og quinoasalat
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Spidskålssalat med smilende æg, mandler og pesto
Italiensk kylling med ris og squashstrimler toppet med parmesan
Kyllingesalat med bønnespirer og syrlig flødedressing
Salat med kinakål, jordbær og salatost toppet med nøddevinaigrette
Bær-spinatsmoothie med ingefær
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Skyr med jordbær og kandiserede mandler
Vegetariske sommerfrikadeller med tomat og salat
Hakkebøf med ovnbagte grøntsager og krydderurtedressing
Kikærtebowl med salatost og krydderurtedressing
Yoghurt med blåbær, jordbær og pinjekerner
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Kyllingedeller og frisk kartoffelsalat med spinat, tomat og salatost
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillede nektariner med rosmarin
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Kokos-skyr-is med grillet frugt
Fyldt peberfrugt med quinoa, sorte bønner og ost med salat
Asiatisk nudelsalat med kylling, kål og gulerod
Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Flanksteak med persillekartofler og spidskålssalat med æble, fraiche og forårsløg
Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Æggewrap med nye kartofler, asparges, feta og forårsløg
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Krydret linsegryde med tomat, karry, peberfrugt, gulerod og ris
Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Fyldt kyllingebryst med feta og soltørrede tomater med frisk kartoffelsalat
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Grøn smoothie dertil valnødder og blødkogt æg
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Bowl med rejer, kål, edamame, ris og sesam-sojadressing
Spejlæg med tomatsalat og blåbærsmoothie
Stegte ris med oksekød, gulerod og ingefær toppet med sesam og frisk agurkesalat
Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Majspandekager med kyllingefyld og spinat
Karrykål med kylling, ris og spidskål
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Omelet med spinat, feta og pinjekerner samt kefir
Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Overnight oats med kefir, kiwi, chia og hørfrø
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Risnudler med flanksteak og asiatisk inspireret salat
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Hakkebøf med stegt grønt, kartofler og persilledip
Bagt æggekage med tomat, kartoffel, porre og krydderurter
Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Mørbradsstrimler i sur-sød sauce med grøntsager og ris
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Andebryst med persillekartofler og lun rødbedesalat med feta, rødløg, pinjekerner og spinat
Fiskefad med mørksej, kartofler, porre og spinat
Yoghurt med ristede havregryn, mandler og vindruer
Millionbøf med rodfrugtmos
Spicy kikærtegryde med karrypasta, gulerod og ris
Kylling i baconsvøb med ovnstegte rodfrugter, rødløg og krydderurtedip
Lammekølle med kartofler à la boulangère og grøn bønnesalat
Frugtsalat med vaniljecreme og mørk chokolade
Måltidssalat med quinoa, salatost, edamamebønner og pærer vendt i sennepsdressing
Burritobowl med majs, bønner, tomat og skiveskåret tykstegsbøf
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Overnight oats a la gulerodskage med valnødder
Minifarsbrød af svinekød og kikærter samt salat med myntedressing
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Bananskyr med æble og mandler
Spejlæg med bønner, avokado og tomat
Hytteskyr med druer, ristede nødder og mørk chokolade
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kikærte-citronsuppe med ris, spinat og tahin
Kotelet med linse-karrykål og kapers
Kyllingesalat med spinat, vindruer, æble, avokado og salatost
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing
Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager
Omelet med svampe, ost og grønkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Vaniljehavregrød med æble
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Havregrød med solsikkekerner toppet med chokolade, smør og æble
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Yoghurt med bærkompot og granola med tranebær
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Flødestuvet spidskål med pølser
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Mørbrad med krydderurter og ost dertil stegte grøntsager og råkost
Gulerodssuppe med edamamebønner
Gullashsuppe med fraiche
Chokoladesandwich med vaniljeis og flødeskum pyntet med hindbær og guldstøv
Stenbidderpaté på babysalat med ørredrogn på toppen
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Skyr med klementiner og topping af ristede havregryn
Risengrød med smør og kanel
Chiagrød med kirsebærsovs og mandler
Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Pokebowl med kylling og edamamebønner
Bananyoghurt med ristede havregryn, mandler og et drys kanel
Julesmoothie med avokado
Bagt havregrød med æble og mandler
Yoghurt med citrusfrugt og jule-choko-nøddeknas
Overnight oats med æble, appelsin og smag af julekrydderier
Andebryst med ovnkartofler og salat med broccoli, æble og dadler
Broccolisalat med rødløg, dadler og valnødder toppet med bacon
Æggemuffins med lufttørret skinke
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Middelhavskrydret butternut-squash bagt i tomatsauce med æg på toppen
Karry-kokossuppe med rejer og koriander
Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål
Omelet med middelhavsgrøntsager, ost og skinke
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe
Karryret med kylling, bacon og svampe
Spidskålssalat med ristede kikærter, mandler og purløgsdressing
Grøn smoothie med banan og spinat
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat
Kylling med svampe og æblesalat med urtedressing
Græsk yoghurt med granola og brombær
Hokkaido-linseret med forårsløg og ris