Ingen varer i kurven.
Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Alt materiale fra Sense
Viden
Alt lægefagligt
Lægens hjørne
Omelet med svampe, ost og grønkål
Risret med oksekød, champignon og grønkål
Vaniljehavregrød med æble
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Entrecote med stuvet spidskål toppet med ristede solsikkekerner
Havregrød med solsikkekerner toppet med chokolade, smør og æble
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Yoghurt med bærkompot og granola med tranebær
Omelet med ost dertil skyr med bær og mandler
Flødestuvet spidskål med pølser
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Mørbrad med krydderurter og ost dertil stegte grøntsager og råkost
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Spejlæg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Æggemuffins med parmaskinke og ærter, serveret med grønne bønner
Æggemuffins med hytteost toppet med avokado og cherrytomater
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kalvekoteletter med kartoffelsalat
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Majsfritters med flødeost og røget laks
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Røræg med stegte grøntsager, hytteost og parmaskinke
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Flanksteak med ovnbagt kål, gulerødder og syrlig pesto
Gulerodssuppe med edamamebønner
Gullashsuppe med fraiche
Chokoladesandwich med vaniljeis og flødeskum pyntet med hindbær og guldstøv
Stenbidderpaté på babysalat med ørredrogn på toppen
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Skyr med klementiner og topping af ristede havregryn
Risengrød med smør og kanel
Chiagrød med kirsebærsovs og mandler
Kartoffel-gulerodssuppe med parmaskinke
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Pokebowl med kylling og edamamebønner
Bananyoghurt med ristede havregryn, mandler og et drys kanel
Julesmoothie med avokado
Bagt havregrød med æble og mandler
Yoghurt med citrusfrugt og jule-choko-nøddeknas
Overnight oats med æble, appelsin og smag af julekrydderier
Andebryst med ovnkartofler og salat med broccoli, æble og dadler
Broccolisalat med rødløg, dadler og valnødder toppet med bacon
Æggemuffins med lufttørret skinke
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Middelhavskrydret butternut-squash bagt i tomatsauce med æg på toppen
Karry-kokossuppe med rejer og koriander
Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål
Omelet med middelhavsgrøntsager, ost og skinke
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler
Kartoffel-hytteostsalat med porre og tomat
Kyllingbacon-bøffer med cremet spidskål og svampe
Karryret med kylling, bacon og svampe
Spidskålssalat med ristede kikærter, mandler og purløgsdressing
Grøn smoothie med banan og spinat
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Shakshuka med yoghurt og persille
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Baconsalat med ost, mandler og pære vendt i asiatisk dressing
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Jordskokkesuppe med bacon, svampe og æbletopping
Paprikakylling med tzatziki og salat
Frikadeller med hokkaido-kartoffelsalat
Kylling med svampe og æblesalat med urtedressing
Græsk yoghurt med granola og brombær
Hokkaido-linseret med forårsløg og ris
Ribeye steak med flødespidskål og frisk frugt
Lun æggesalat med kartofler og spinat-tomatsalat
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Blommegrød med fløde, hasselnødder og citronskal
Grillet lam og gulerødder med salat og yoghurtdressing
Butter Chicken med ris og salat
Havregrød med kiwi, mandler og sesamfrø
Kartoffel-baconsalat med radiser, ærter og røget makrel
Urteomelet med ost og hamburgerryg
Marineret mørbrad på grillspyd med gulerødder og peberfrugt
Pandekager med marmelade og bacon dertil agurkstænger
Spinat-banan smoothie med mynte og hakket chokolade
Laks med flødestuvet spinat med citron
Vaniljeskyr med figner, nødder og chokolade
Fiskesuppe med squash og fløde
Mørbradbøf med flødestuvede grøntsager og kartofler
Smoothie bowl med brombær, ribs, hasselnødder og chokolade
Skyrtrifli med nødde-havreknas og bær
Grillet kyllingelår med kartoffel-broccolisalat
Flødestuvet spidskålsret med svampe og ost
Kålsalat med appelsinbåde, hytteostdressing, hasselnødder og drys af bacon
Grillet hakkebøf med squash og krydderkartoffel på pind
Grillet paprikasteak med spidskål og flødedressing
Ovnbagt flødekylling med salat og appelsin
Grillet laks med tomatsalat og dildkartofler
Karrykylling i kokosmælk med kogte ris
Kotelet i fad med kartofler, squash, tomat og ost
Lammekølle med rosmarin, timian og citron dertil kartofler i flødesauce og salat
Eksotisk havregrød med kokosmælk og mango
Fiskesuppe med kokosmælk og rejer
Hash browns med lufttørret skinke og stegt grønt
Yoghurt med ristede havregryn, jordbær og hindbær
Wok med asiatiske kødboller
Spansk kartoffeltortilla med gnavegrønt og dressing
Marokkansk suppe med kikærter
Sommersmoothie med havregrynsknas
Asiatisk inspireret ret med stegte ris og æg
Marineret grillkotelet med kold artiskoksauce
Vietnamesisk kylling med ris og stegte grøntsager
Havregrød med cream cheese topping og blødkogt æg
Grillet kyllinge-grøntsagsspyd med fraiche og melon
Mozzarellasalat med blomkål, fennikel og jordbær
Grillet timiankylling med mormorsalat og sesamgulerod
Sød havregrød med kokostopping og blødkogt æg til
Græsk citronlaks med grillet grønt og fraiche
Krydrede minihakkebøffer med kartofler, grillet aubergine og salatost
Grillet kylling med dampede grøntsager, kartofler og kryddersmør
Kyllingedeller med kartofler og tzatziki
Kikærtepandekager med spinat dertil champignon, feta og hindbær
Torsk og spinat i kokoskarry
Chiligryde med kylling, majs og sorte bønner
Lun salat med sød kartoffel, chorizo og salatost
Sesamlaks med kartofler, svitset grønt og grøn urtedressing
Kødboller i peanutsauce med ris, broccoli og sprødt grønt til
Hytteskyr med bær og nødder
Ragout af oksekød med pastinak og persillekartofler
Blåbærhavregrød med mandler og chokolade
Citronlaks med tomater og broccolimos
Tomatomelet med ost toppet fraiche og purløg
Overnight grød med nødder og bær
Stegt citronkylling med rødbede-sesamtern, salat og ost
Mørbradbøf med bagte paprikakartofler og asparges i bacon
Paella med torsk og bacon
Broccoliflødesuppe med bacon og ost
Ovnbagte oksekødsruller med bacon, og kartoffelsalat med forårsløg og rødløg
Ovnstegt kylling med ris vendt i flødesauce og syrlig spidskålssalat
Havregryn med æble, rosiner og mælk
Stegt kylling med svitsede grøntsager og kold citroncreme
Oksegryde med tomater, asparges og ris med forårsløg
Havremorgenkage med hindbær, æble og nøddetopping
Kokossuppe med kylling, forårsløg og ris
Asiatisk oksekød med grøntsager og ris
Havregrød med æble og mandler toppet med hindbær
Smørstegt kylling i champignon-spinatsauce med ris til
Jollof ris med kylling vendt i hoisin sauce og sesamfrø
Havregrød med bær, mandler og smør
Havregrød med æble og pinjekerner samt blødkogt æg
Yoghurt med ristede havregryn og kiwi
Havregrød med chia, chokolade og mandler
Omelet med tomat og purløg dertil sennep
Ratatouille med kylling
Spansk tortilla med hamburgerryg og basilikum