Kylling og bacon i tomatsauce med ris og salat til

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Kyllingeret

1 løg
1 fed hvidløg
1 porre
2 skiver bacon
2 kyllingebryst
10 g smør
1 ds. hakkede tomater
½ dl piskefløde, 38 %
2 spsk. tomatpuré
1 bouillon, terning
salt og peber

Tilbehør

80 g fuldkornsris, rå
50 g salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Skær løg i tern og snit hvidløg fint. Skær porre i skiver, bacon i mindre stykker og kyllingebryst i strimler.
3
Smelt smørret i en gryde eller dyb pande. Steg løg, hvidløg, porre og bacon et par minutter.
4
Tilsæt kyllingestrimler og vend rundt. Lad kyllingestrimlerne få lidt farve.
5
Kom hakkede tomater, fløde, tomatpuré og bouillonterning i. Rør rundt og læg låg på, og lad retten koge i 15-20 minutter, til kyllingen er mør. Rør jævnligt i retten og spæd eventuelt op med lidt vand, hvis retten bliver for tør. Smag til med salt og peber.
6
Server kyllingeretten med ris og salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; porre; salat
Håndfuld 3:Bacon; kyllingebryst
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Piskefløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløg; salt og peber; tomatpuré
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt