Lasagne med squash og kidneybønner dertil appelsinsalat
Hvis en lasagne helt uden kød lyder lidt for voldsomt for dig, så tag et skridt i den vegetariske retning med denne lækre lasagne med mindre kød. Vi har suppleret det hakkede oksekød med mættende og proteinrige kidneybønner og tilføjet lækre skiver af squash – ellers følger resten en helt klassisk opskrift på lasagne. Nyd din lasagne med mindre kød og mere grønt sammen med en appetitlig appelsinsalat, som du topper med hakkede mandler.
Det skal du bruge
Kødsovs til lasagne
Andet til lasagne
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Appelsin; gulerod; hakkede tomater; hjertesalat; løg; squash, rå |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 %; kidneybønne, tilberedt; revet mozzarella, 17 % eller derunder |
Håndfuld 4: | Lasagneplade, fuldkorn |
Fedt: | Mandler; olie |
Smagsgivere: | Bouillon; citronsaft; eddike; hvidløg; salt og peber; sennep; tomatpuré; tørret oregano |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 640 | 1280 |
Fedt: | 20 g | 40 g |
Kulhydrat: | 57 g | 114 g |
Kostfibre: | 13 g | 26 g |
Protein: | 47 g | 94 g |