Linsesuppe med karry og spinat dertil brød

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 16. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

2 løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
2 tsk. olie
2 tsk. smør
2 tsk. karrypulver
1 ds. linser, tilberedte
2 terninger bouillon
4 dl vand
3 dl kokosmælk light, maks. 8 %
4 tsk. majsstivelse
salt og peber
120 g babyspinat

Tilbehør

60 g fuldkornsbrød
30 g oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg, hvidløg og skær gulerod i tern.
2
Opvarm en gryde med olie og smør, svits karry kortvarigt. Tilsæt løg, hvidløg og gulerod, og steg yderligere et par minutter.
3
Dræn linserne for væske.
4
Kom boullion, vand, kokosmælk og linser ved. Rør majsstivelse ud i lidt koldt vand, og jævn suppen.
5
Smag til med salt og peber, og lad suppen simre i yderligere 10-12 minutter.
6
Tilsæt spinat kort før servering, og smag eventuelt til med flere krydderier.
7
Rist brødet.
8
Server linsesuppe med ristet brød og pesto.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Babyspinat; gulerod; løg
Håndfuld 3:Linser, tilberedte
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød; majsstivelse
Fedt:Olie; oliebaseret pesto; smør
Smagsgivere:Bouillon; hvidløg; karrypulver; salt og peber
Mælkeprodukter:Kokosmælk light, maks. 8 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt