
Medister med kartofler, hjemmelavet rødkål og brun sovs
Stegt medister er en nem og velsmagende ret fra mormorkøkkenet, som smager dejligt med kartofler, brun sovs og hjemmelavet rødkål. Lav gerne en stor portion rødkål, nu du er i gang, for den er også god til både frikadeller, flæskesteg og and – og så er den sågar fryseegnet. Er tiden ikke til at bikse en portion hjemmelavet rødkål sammen, så kan du fint købe den på glas og nyde den sammen med medisteren.
Rødkål
Kartofler
Medister
Brun sovs
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Rødkål |
Håndfuld 3: | Medister maks. 12 % |
Håndfuld 4: | Kartoffel; majsstivelse |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Allehånde; bouillon, terning; eddike; madkulør; peber, sort; ribsgelé; salt; salt og peber |
Nydelseselementer: | Ribssaft, koncentrat; sukker |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |