Ingen varer i kurven.
Find nemt rundt i dit indhold
Sense Indhold
Guidede sensekurser
Guides
Alt materiale fra Sense
Viden
Alt lægefagligt
Lægens hjørne
Æblepandekager toppet med vaniljefraiche og mandler
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Mac and cheese med bønnesalat
Croque Madame med ricotta og tomatsalat
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Rugbrødsgrød kogt med honning toppet med bær og flødeskum
Skyr med kiwi, bær og solsikkemysli
Havregrød med solsikkekerner toppet med chokolade, smør og æble
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Gratineret blomkål, porre og spidskål i fad med røde bønner og chili
Yoghurt med bærkompot og granola med tranebær
Græskarsuppe med kylling toppet med græskarkerner og fraiche
Oksekødsburger med spidskålssalat og ketchup
Bananpandekage med chokoladepeanut-topping og citrusfraiche
Flødestuvet spidskål med pølser
Omelet med pølse på rugbrød
Mørbradgryde med champignon og peberfrugt dertil ris
Jordbær-banansmoothie med hjemmelavet mysli
Kardemommeskyr med frugt og hjemmelavet mysli
Kyllinge-pastaret med squash, citron og kapers
Krydret karbonade med stuvede porrer
Ymer med rugbrødsmysli med cashewnødder og solsikkekerner
Gullashsuppe med fraiche
Clubsandwich med kylling, bacon, tomat og sennep
Tortellini i fad med tomat, squash og ost
Skinkeschnitzel med kartoffel-grøntsagsfad
Skyr med klementiner og topping af ristede havregryn
Risengrød med smør og kanel
Chiagrød med kirsebærsovs og mandler
Rugbrød med hamburgerryg og agurk dertil appelsin
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Stegt flæsk med persillesovs
Risengrød med æbletopping og ristede valnødder
Bananyoghurt med ristede havregryn, mandler og et drys kanel
Julesmoothie med avokado
Bagt havregrød med æble og mandler
Andebryst med ovnkartofler og salat med broccoli, æble og dadler
Rugbrød med edamame-tunsalat dertil chokolade og mandler
Broccolisalat med rødløg, dadler og valnødder toppet med bacon
Kylling i karry med blomkålsris og forårsløg
Løgsuppe med linser og ostebrød
Reje-pastaret med tomat og spinat vendt med krydderurter
Kyllingedeller og kartoffelsalat med spidskål
Kyllingeburger med broccomole
Tomatsuppe med hjemmelavede kødboller og flute til
Middelhavskrydret butternut-squash bagt i tomatsauce med æg på toppen
Åben cheeseburger med sød kartoffelbåde og dressing
Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål
Skyr med kanelgranola og banan
Omelet med middelhavsgrøntsager, ost og skinke
Æble-pæregrød på ymer med hakkede mandler
Knasende pastasalat med hytteost og æble
Krydret kyllingeburger med ost og spidskål
Ostestuvet blomkål og ris med knasende skinke på toppen
Kylling og spaghetti i tomatsauce med grøntsager
Hindbærhavregryn med mælk, banan og mandler
Karryret med kylling, bacon og svampe
Pasta i tomatsauce med mozzarella og solsikkekerner
Fiskefilet med kartofler, bønner og remouladesovs
Kyllingeboller i karry med ris og ærter
Hakkebøf med kartoffel-sellerimos med urter og brun sovs
Panko french toast med stegt banan og bær
Grovbollepizza med pesto og parmaskinke
Yoghurt med pære og hasselnøddedrys
Paprikamarineret kylling med sellerimos
Kyllingebøf med rodfrugter og stuvede porrer
Linsebolognese med pasta og parmesanost
Onepot pasta med salatost, svampe, gulerod og parmesanost
Ossobuco med gremolata og blomkål-kartoffelmos
Ricotta-hindbær pandekager med skyr
Rugbrød med leverpostej dertil gulerodsstave med pesto og mandler
Ovnpandekage med pære, sprød topping og skyr
Æble-ingefærgrød med skyr og mandler
Paneret kylling med oste-urtefyld og æblesalat
Paprikakylling med tzatziki og salat
Ymer med hindbær og rugbrødsdrys
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Fiskefilet med hokkaidofritter, dressing og remoulade
Kylling med svampe og æblesalat med urtedressing
Græsk yoghurt med granola og brombær
Pandekager med hasselnødder og bærkompot
Spidskålssalat med smilende æg og nødde-rugbrødsknas
Sensommersuppe med kylling og flute
Hokkaido-linseret med forårsløg og ris
Citronmuffins med birkes
Yoghurt med pære og æble dertil rugbrød med ost
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Blommegrød med fløde, hasselnødder og citronskal
Pastaret med oksekød og ærter
Butter Chicken med ris og salat
Porretærte med bacon og mornay sauce
Havregrød med kiwi, mandler og sesamfrø
Kyllingegryde med butternut-squash dertil blomkåls-brombærsalat
Spinat-banan smoothie med mynte og hakket chokolade
Rugbrød med spegepølse og remoulade dertil avokado
Smoothie bowl med brombær, ribs, hasselnødder og chokolade
Skyrtrifli med nødde-havreknas og bær
Grillet kyllingelår med kartoffel-broccolisalat
Flødestuvet spidskålsret med svampe og ost
Pestotun i pitabrød med salat og dressing til
Pikante frikadeller i karryfad med grøntsager serveret med ris til
Lasagne med oksekød, spidskål og mornaysauce dertil salat
A38 med mysli og agavesirup
Ovnbagt flødekylling med salat og appelsin
Hjemmelavet pizza med mascarpone, pesto, tomat og oksekød
Porre-løgtærte med bacon og salat
Pastasalat med stegte porrer, bacon, jordbær, smilende æg og citrondressing
Tykke yoghurtpandekager med jordbær og flødecreme
Kartoffel-blomkålssalat med græsk inspireret frikadeller
Wrap hack med jordbær, banan, chokolade og peanutbutter
Tortillapizza med krydret oksekød og mozzarella
Tuna melt quesadilla
Onepot kylling med grøntsager, rosmarin og kokosmælk
Pølser og varm kartoffelsalat med ærter
Rugbrød med kyllingesalat og urte-citrontopping
Sommersmoothie med havregrynsknas
Grøn pizza med mozzarella og artiskok
Morgenmadstortilla med æg og bacon
Tortillarulle med paprikakylling og flødeost
Fuldkornsbrød med æggesalat og forårsløg dertil snackgrønt
Rugbrødstoast med salat og urtedressing
Clubsandwich med æble
Sommerburger med oksekød, ost og lynsyltede ærter
Tortillarulle med skinke og salatost
Aspargessuppe med butterbeans og flute
Rejecocktail med hjertesalat og flute
Citronvafler med bær
Kyllingedeller med kartofler og tzatziki
Skyr med jordbær og mysli
Salat med vindruer, melon og kylling
Koldskål med rugfras, hindbær og mandler
Appelsinyoghurt med rugfras, ristede mandler og chokolade
Sandwich med spejlæg, bacon og tomat dertil salat med oliven
Cremet chorizo og pasta i fad med cherrytomater
Chiligryde med kylling, majs og sorte bønner
Fuldkornslasagne med gulerødder
Kyllingenuggets med kartoffelbåde, sprødt grønt og bearnaisedressing
Kyllingelasagne med salat
Ragout af oksekød med pastinak og persillekartofler
Blåbærhavregrød med mandler og chokolade
Åben indbagt pizza med kylling og æg
Grillet bacontoast med ost, tomat og løg
Mexicansk wrap med kylling, majs og fraiche
Varme hveder med smør og pålæg dertil blødkogt æg
Overnight grød med nødder og bær
Kærnemælkspandekager med rabarberkompot
Ovnstegt kylling med ris vendt i flødesauce og syrlig spidskålssalat
Havregryn med æble, rosiner og mælk
Panerede æbleringe med fraiche og bær
Oksegryde med tomater, asparges og ris med forårsløg
Cæsarsalat med kylling og hvidløgsstegte brødcroutoner
Onepot spaghetti med oksekød, tomat, peberfrugt og ærter